Keystone logo

3 Master Program i Postkolonial litteratur 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Litteratur
  • Postkolonial litteratur
Studiefält
  • Humaniorastudier (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Master Program i Postkolonial litteratur

En magisterexamen är en forskarutbildning som fokuserar på att öka elevernas förståelse av allt som de lärde sig under sina grundutbildningsår. Ett masterprogram tar vanligtvis två år, men det varierar från person till person och fält till fält.

Vad är en mästare i postkolonial litteratur? Detta program omfattar både traditionella och nya fält av amerikansk och europeisk litteratur. Under sin studie kan studenter läsa mer, analysera och tolka verk av stora författare som Shakespeare och Dickens, Ayn Rand och Toni Morrison. Kurser kan fokusera på analysen och tolkningen av verken själva, eller de kan koncentrera mer på kreativt skrivande och den senaste utvecklingen i litteraturteorin. Eleverna kan uppmuntras att undersöka hur stora litterära verk som reflekterar över koloniala erfarenheter, liksom hur de kan påverka globala fenomen som diaspora, nationalitet och migration.

Kandidater av litterära studier tenderar att ha många önskvärda drag, inklusive förmågan att analysera innehållet djupt och komma till informella slutsatser, starka kommunikationsförmåga (både skriftligt och muntligt) och en utmärkt uppmärksamhet på detaljer. Elever tenderar också att ha en större förståelse för och medkänsla för kulturer som inte är egna. Var och en av dessa egenskaper kan visa sig vara till nytta både i professionella och personliga ansträngningar.

En magisterexamen varierar kraftigt i pris och gångjärn på många faktorer. Plats, varaktighet och utbildningsform (online eller offline) påverkar alla kostnader för ett program.

Människor som har examen i postkolonial litteratur tycker oftast att de är kvalificerade för många spännande positioner och att de är i hög efterfrågan inom en rad olika områden. Kandidater kan bli lärare, professorer, redaktörer, författare, marknadsföring specialister, bidragsgivare, förslag skribenter, reklam copywriters och forskare. Många tenderar att hitta karriäruppföljning med förlagsföretag, reklambyråer, marknadsföringsföretag, tidningar och webbutvecklingsföretag.

Många institutioner erbjuder grader i postkolonial litteratur. Onlineprogrammen blir alltmer populära, eftersom de erbjuder flexibilitet och bekvämlighet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.