Keystone logo

78 Master Program i Präststudier 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Teologi
  • Präststudier
Studiefält
  • Humaniorastudier (78)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Präststudier

Erhålla en magisterexamen är ett mål många studenter nå i deras avancerade pedagogiska studier. Det erbjuder extra intensiva studier över en vanlig fyraårig examen program, vilket ger fler karriärmöjligheter för studenten. Den typiska tid att slutföra programmet är två år.

Vad är en Master i ministeriet? En Master i ministeriet är en avancerad examen i bibliska studier, tillsammans med en koncentration i yrkes metoder för att förbereda studenterna för en lång karriär inom området. Det omfattar ett teologiskt jordad läroplanen att utveckla en djupare förståelse av Bibeln utöver en kandidatexamen. Tillhandahålla praktisk och erfarenhets undervisning i departement tjänster, examen ingår även studier i religiösa kultur och förståelse.

En student kan välja att få denna typ av examen av flera skäl.Med en fördjupad bibliska och departement bakgrund, kommer eleverna få kunskaper och kommunikationsförmåga för att tjäna minister behov av kyrkor och samfund små och stora. Att förvärva färdigheter i disciplin bidrar till förmågan att kommunicera tro och öppnar dörrar i ett brett spektrum av privata och offentliga institutioner.

Kostnaden för programmet kommer att variera beroende på platsen och studietiden. Kontakta administrationskontor blivande skolor och universitet för specifika frågor om kostnader.

En Master i ministeriet kommer att erbjuda individer en mängd olika möjligheter till jobb. Många grad innehavare kommer att välja att bli ledare och minister av en kyrka och dess församling. Ideella organisationer kommer också att ha öppningar för studenter som har denna typ av bakgrund. En bana i utbildning är en annan populär karriär, där studenter kan lära bibliska eller minister studier på privata och offentliga universitet och högskolor.En student kan också söka upp en doktorsexamen att öppna upp framskjutna positioner med ännu högre löner.

Universitet runt om i världen erbjuder dessa typer av program som startar många framgångsrika karriärer. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.