Keystone logo

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Livsmedelsvetenskap
  • Professionell matlagning
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

2 Master Program i Livsmedelsvetenskap Professionell matlagning 2024

Filter

Populära examenstyper

Populära studieformat

Populära utbildningstyper

Populära platser

Master Program i Livsmedelsvetenskap Professionell matlagning

Ett professionellt matlagningsprogram hjälper eleverna att få de färdigheter som krävs för framgång som professionell kock, cateringfirma, sous-kock eller grillkock i stora exklusiva restauranger och små kaféer. Studenter lär sig också om matlagning, hälso- och säkerhetskoder och hur man planerar menyer.

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.