Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 83 Masterexamina i Professionell redovisning 2024

83 Master Program i Professionell redovisning 2024

Översikt

Om du vill fördjupa dina kunskaper inom ett visst ämnesområde, kan det vara klokt att utföra en magisterexamen. Denna avancerade examen tar i genomsnitt två år att slutföra, och kan hjälpa dig att få kompetenser som behövs på arbetsplatsen. Det finns flera skolor över hela världen med program där du kanske är intresserad av att delta.

&nbsp

Vad är en mästare i professionell redovisning? Detta är ett avancerat examen som vanligtvis är tillgängligt för studenter som har examen med kandidatexamen. Under programmet lär eleverna avancerade redovisningsprinciper, så att de kan arbeta som professionella revisorer eller finansiella professionella vid examen. Under studiet lär studenterna också om ekonomi, gemensamma affärsmetoder och ekonomi. Vissa högskolor föreslår att eleverna ansöker tidigt för detta program eftersom fläckar oftast fyller upp snabbt.

&nbsp

Det finns flera fördelar för att få en Master i Professional Accounting. Kunskapen som du får kommer att förbereda dig för att arbeta i olika finansiella roller för företag runt om i världen. I många länder kan du också få certifiering eller medlemskap i en CPA-organisation när du har examen. Många elever som har starka analytiska färdigheter trivs i sina kurser och upplever stor framgång när de har examen.

&nbsp

Kostnaden för att delta i skolan för att få en magisterexamen varierar. Det finns skolor runt om i världen, och alla tar ut olika avgifter. Om du vill ha mer konkret information om kostnaden för undervisning, är det bäst att kolla på administrationskontoret för den skola du vill delta i.

&nbsp

Efter examen har studenter oftast flera karriärmöjligheter. Kandidater kan arbeta för internationella redovisningsföretag eller som auktoriserade revisorer. Dessutom finns det flera andra arbetstillfällen som de kan kvalificera, inklusive chefsekonom, revisorskonsulent, ekonomichef, företagskonsult, rättsmedicinsk revisor eller skattspecialist.

&nbsp

Om du vill bedriva denna examen, titta på nätet för att hitta rätt alternativ för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Studier i ekonomi
  • Bokföring
  • Professionell redovisning
Studiefält
  • Studier i ekonomi (83)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat