Keystone logo

14 Master Program i Programmeringsspråk 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Teknologistudier
  • Datavetenskap
  • Programmeringsspråk
Studiefält
  • Teknologistudier (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Programmeringsspråk

När det gäller grader är en magisterexamen en av de bästa kraven för höga eller höglöniga yrken. En magisterexamen uppnås efter en kandidatexamen och tar i allmänhet ungefär två år att slutföra.

Vad är en master i programmeringsspråk? Graduate studenter som har intresse av att skriva programvara kan söka denna typ av examen. Kursen kan omfatta olika typer av datorspråk, som Java eller objektorienterad programmering, med potentiella inriktningar på nätverk, mjukvaruutvecklingsprocesser och databaser. Detta är en datavetenskap som kan öppna dörren till avancerade karriärer som arbetar med teknik och kodning.

Studenter som arbetar mot sin magisterexamen i programmeringsspråk tenderar att vara mer organiserade och kan typiskt hantera sin tid exceptionellt. Dessutom är de ofta välkända inom teknik och olika IT-framsteg, som alla kan utöka karriärmöjligheter.

Kostnaden för en magisterexamen är aldrig fast. Det kan ändras årligen och beslutas ofta av institutionen. Eleverna ska alltid undersöka skolorna efter eget val, särskilt när det gäller kostnader som kan betalas.

Som expert på programmeringsspråk kan akademiker ofta sluta arbeta för företag som behöver en datorprogrammerare eller författare av kod. Dessa företag kan lita på Java Script, C, Python eller många andra språk. Faktum är att studenter kan hitta jobb där de kan byta språk beroende på jobb inom samma företag. Studenter kan hitta jobb som programvarutekniker eller programvaruingenjör. Vissa akademiker med mer specialiserat intresse kan också hitta arbete som en artificiell intelligensutvecklare tilltalande.

Denna examen kan tas vid universitet och högskolor. Online-alternativ kan också vara tillgängligt för dem som finner distansutbildning för att vara effektivare. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.