Keystone logo

156 Master Program i Programvaruutveckling 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Datavetenskap
 • Programvaruutveckling
Studiefält
 • Teknologistudier (156)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Programvaruutveckling

  Många studenter som väljer att bedriva en magisterexamen väljer att utforska kurser med inriktning på datortekniken. Hålla en avancerad examen inom detta område ger en konkurrensfördel i denna extremt krävande område.

  &nbsp

  Vad är en Master i programvaruteknik? En Master i programvaruteknik utrustar eleverna med nödvändig kunskap såsom införa ny teknik för att konkurrera på den globala miljön. Deltagarna kommer också att lära sig om de grundläggande byggstenarna i programvaruteknik; Detta kan omfatta universella teman som berör alla delar av samhället, och driver innovation och förändring inom medicin, försvar och flygindustrin. Studenter väljer alternativ från en omfattande samling av kurser som matchar deras intressen, inklusive programvara analys, systemverifiering, design och arkitektur, och datalagring och hämtning.

  &nbsp

  Det finns många anledningar till varför elever väljer att bedriva en Master i programvaruteknik.Till exempel program lär en mängd olika begrepp inklusive programvara projektledning och människa-datorinteraktion. Dessutom en avancerad examen inom detta område ger individer möjlighet att avancera snabbt i föränderliga miljö programvaruteknik.

  &nbsp

  Kostnaden varierar beroende på institution, och kursen varar normalt mellan ett och tre år. Det är nödvändigt för blivande studenter att forska skolan noggrant för att se till att det program som erbjuds passar deras förväntade mål.

  &nbsp

  Individer som tjänar en magisterexamen befinner sig i hög efterfrågan på ett antal positioner, till exempel en databasanalytiker, nätverksadministratören eller programvaror ingenjör. Dessa arbetstillfällen blir alltmer konkurrensutsatt. Studenterna kommer att utveckla en starkare software engineering stiftelse genom att lära sig att interagera med lärare, studenter och branschfolk genom intensiva upplevelser lärande.

  &nbsp

  Alternativ finns på en mängd olika universitet. Online program är ett utmärkt val för studenter som bor i områden i världen med begränsad tillgång till en anläggning. Internetbaserade alternativ tillgodoser även till personer som behöver ett flexibelt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.