Keystone logo

3 Master Program i Rättsmedicinsk kemi 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Naturvetenskap
 • Kemi
 • Rättsmedicinsk kemi
Studiefält
 • Naturvetenskap (3)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Master Program i Rättsmedicinsk kemi

  Efter en kandidatexamen tillåter en magisterexamen eleverna att förfina sin utbildning och färdigheter inom sitt ämnesområde. Avancerat akademiskt och praktiskt arbete, liksom ett mer specifikt fokus, kan ge studenterna vad de behöver för en högre karriär.

  Vad är en master i rättsmedicinsk kemi? Detta program tränar eleverna i laboratoriemetoder för att undersöka och rekonstruera brottsscener med hjälp av kemisk analys. Den typiska läroplanen bygger på elevernas bakgrund i kemi och tillämpar den mot utvärdering av bevis, med hjälp av instrument för forskning och laboratorier. Studenterna kan fokusera på specifika ämnen, såsom spårbevis som jord eller glas, biologi eller toxikologi, med kompletterande kurser i samband med detta fokus.

  Genom att erhålla en Master i Forensic Chemistry, kan eleverna klara analytiska och problemlösande färdigheter som blir värdefulla genom sitt liv. De kan också bygga sina förmågor i muntlig kommunikation och tekniskt skrivande, både nödvändiga för att överföra sina fynd i laboratoriet.

  Kostnaden för att ta en master i rättsmedicin beror på den institution som erbjuder programmet, så att eleverna ska se till att hitta information om den aktuella skolan och förväntade studieavgifter. Vanligtvis kan en heltidsstudent slutföra programmet på ett år.

  Den expertis som samlats genom en Master i rättsmedicin och erkännande av graden själv gör eleverna värdefulla kandidater inom analytisk kemistposition både inom och utan rättsmedicin. Kandidater kan gå vidare från att arbeta som laboratorieassistenter för att ta hand om egna eller till och med att fungera som chef för ett brottlaboratorium, övervaka andra tekniker, utföra fallbedömningar och hantera laboratoriet. Andra kandidater istället hitta arbete i akademia eller lag.

  En Master i rättsmedicin kan erhållas från en av många skolor runt om i världen. För studenter som bor långt ifrån en skola eller söker ett flexibelt schema, är onlineprogram ett värdefullt alternativ. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.