Keystone logo

4 Master Program i Radiostudier 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Journalistik och masskommunikation
 • Radiostudier
Studiefält
 • Journalistik och masskommunikation (4)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Radiostudier

  En magisterexamen är en globalt erkänd akademisk beteckning som främjar de färdigheter som utvecklats i ett relaterat kandidatexamensprogram. Studenter som antas till magisterexamen har vanligtvis redan genomfört omfattande högskoleexamen inom ett brett spektrum av discipliner, inklusive men inte begränsat till engelska, historia, grundmatematik, humaniora, filosofi, bildkonst och samhällsvetenskap.

  Vad är en Master i Radio Studies? Denna rigorösa studieperiod är i allmänhet klar på ungefär två år och innefattar grundlig granskning och utbildning i alla aspekter av modern radioproduktion i både företags- och frilansmiljöer. Studenterna bör förvänta sig att studera radio och ljudproduktion och redigering, mikrofonteknik, inspelning och webbkompetens, programkonstruktion och planering, talangscasting, teamarbete och projektledning, bland annat relaterade områden. Ytterligare uppmärksamhet kommer att ges till moraliska och etiska överväganden som de relaterar till massmedia.

  Studenter som framgångsrikt tjänar en magisterexamen i radiostudier är utrustade med de färdigheter som behövs för att arbeta i ett brett spektrum av konkurrenskraftiga globala företag och är ofta anställda före och kan kräva högre löner än sina mindre utbildade motsvarigheter.

  Kostnaden för att skaffa en master i radiostudier varierar betydligt av både skol och geografisk region, så intresserade studenter uppmuntras att kontakta varje intressehögskola direkt för specifik och relevant undervisningsinformation.

  Radiostudenterna är beredda för arbete i ett brett sortiment av multimediakapacitet. Många hittar omedelbart arbete inom radioproduktion, programmering, nyheter, annonsering och reklamförsäljning bland andra områden. Medan många studenter omedelbart söker arbete i underhållningsindustrin eller i högre utbildning efter examen, använder andra ännu högskolestudiet som en steg för att få en ännu högre avancerad nivå.

  Om en mastergrad i radiostudier låter som rätt kurs för dig, utforska de många utbildningsmöjligheter som finns tillgängliga globalt med vår breda databas. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.