Keystone logo

141 Master Program i Redovisning och finans 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i ekonomi
 • Bokföring
 • Redovisning och finans
Studiefält
 • Studier i ekonomi (141)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Redovisning och finans

  Även en kandidatexamen i redovisning kan skicka dig på god väg, om du planerar att vara framgångsrik i en redovisning och finansiering karriär, kan du behöva ytterligare studie och certifiering. En Master i redovisning och finansiering kan göra dig konkurrenskraftiga på den internationella marknaden i en alltmer konkurrensutsatt karriär område.

  Vad är en Master i redovisning och finansiering? Det är ett vanligt konkurrenskraftigt program som fokuserar på avancerad redovisning och finansiella studier förvaltning, inklusive internationella redovisnings. Den studiekurs kan ta ett till två år att slutföra, och kraven för antagning och fortsatta studier är ofta ganska stränga. Eftersom det är en populär och konkurrenskraftig studieområde, måste studenter som söker har en kandidatexamen i ett närliggande område och upprätthålla ett minimum GPA på de flesta universitet.

  Tjänar en magisterexamen i redovisning och finansiering ger många fördelar för doktorander.Det gör eleverna mer marknadsmässiga över hela världen. Programmet hjälper oftast att förbereda studenterna för certifieringsprov för att tjäna certifikat som en revisor (CPA) eller internrevisor (CIA).

  Kostnaden för en sådan magisterexamen varierar beroende på institutionen och längden på programmet. Eleverna ska också ta hänsyn till ytterligare kostnader för att leva på campus kontra studera på nätet. Ytterligare certifieringar kan också kosta extra. Forskning ditt program ordentligt för att ta reda på vad de kostnader ingår.

  Akademiker i en Master i redovisning och finansiering kan oftast hitta karriärer med regeringen, i affärer eller i konsult. Denna examen är också användbart i akademisk forskning med anknytning till redovisning och finansiering. För dem som planerar att bli revisorer, ökar denna grad säljbarhet för en av de snabbast växande områdena jobb, och kan även innefatta certifiering som en CPA eller CIA.

  Eleverna kan ofta välja att slutföra sina studier på campus eller online.Avskrifter krävs ofta tillsammans med ansökan. Vissa institutioner kan också kräva intervjuer för sina program. För mer information, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.