Keystone logo

8 Master Program i Restaurangledning 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Livsmedelsvetenskap
  • Mat och dryck-verksamheter
  • Restaurangledning
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Master Program i Restaurangledning

Magisterexamen är endast intjänats efter första avslutat en grundexamen program, vanligtvis en kandidatexamen. Att välja att fortsätta dina studier fördelar din karriär genom att ge dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att hoppa in i framskjutna positioner.

Vad är en Master i Restaurant Management? Studenter som väljer att studera restaurang förvaltning är utrustade med allt som behövs för att driva en restaurang eller matställe. Kurser fokuserar ofta på affärselement, inklusive entreprenörskap och marknadsföring, livsmedel förberedande begrepp, sanitet och ledning samt administrativa förmåga. Det är också vanligt att eleverna att lära sig mellanmänsklig kommunikation för att interagera med kunderna.

Det primära sättet studenter dra nytta av att tjäna en Master i restaurang förvaltning är genom att få specialiserade kunskaper för sin karriär.Innehar en magisterexamen ofta lika med en högre lön, och de förvärvade förvaltning och kommunikationsförmåga är tillämpliga på nästan vilken position som helst.

Kostnaden för undervisning och andra avgifter varierar ganska lite. Det finns många faktorer, såsom den specifika skolan, program, studiernas längd, studerande, och land, som avgör dina utgifter. Innan inskrivning, är det klokt att göra en grundlig forskning och räkna ut vilket program är bäst för dig.

Medan yrken som är möjliga att uppnå med en Master i restaurang förvaltning är mycket specifika, finns det fortfarande flera alternativ tillgängliga för dig. Det är vanligast att bedriva en ledande eller ledande ställning inom en befintlig verksamhet, såsom restaurangchefen, catering manager, mat gästfrihet specialist eller marknadsanalytiker. Andra väljer att bli företagare och öppna och driva sin egen restaurang. Det är också möjligt att komma in på området för samråd och erbjuda expertråd till andra ägare eller operatörer.

Att fortsätta din utbildning, hitta det program som passar dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.