Keystone logo

57 Master Program i Hållbarhetsstudier Miljömässig hållbarhet Resurshantering 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Hållbarhetsstudier
  • Miljömässig hållbarhet
  • Resurshantering
Studiefält
  • Hållbarhetsstudier (57)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Hållbarhetsstudier Miljömässig hållbarhet Resurshantering

När studenterna har en kandidatexamen har de möjlighet att gå in i arbetskraften eller fortsätta sin utbildning. Ett sätt att de kan fortsätta att lära sig är med en magisterexamen. Dessa grader tillåter akademiker att odla en bättre förståelse för det valda ämnet och ansöka om högre betalande jobb.

Vad är en Master i Resurshantering? Detta examen lär eleverna att effektivt hantera användningen av naturresurser. Studenter kan ta kurser i ekonomi, miljöpolitik, kostnads-nyttoanalys och mer. Inom dessa program kan studenter välja att specialisera sig inom områden som vattenförsörjning, ekologisk teknik eller resursskydd. Det finns intensiva ettåriga program och traditionella tvååriga program som studenterna kan välja från.

Studenter som driver en mästare i Resurshantering lär sig budgetkunskaper som kan tillämpas på många olika karriärområden. Dessutom förstår akademiker hur man tolkar komplexa uppgifter och genomför forskning.

Det exakta priset för en Master i Resurshantering beror på några faktorer. För det första bör de potentiella studenterna överväga universitetets kurspris per kredit, samt antalet krediter som krävs för examen. Vissa institut kan ta ut mindre för lokala studenter än personer från andra områden.

Efter att ha tjänat en Master i Resurshantering kan akademiker välja antingen en forskning eller professionell karriärväg. Kandidater som fortsätter att utföra forskning kan arbeta för ett universitet eller annan institution som forskare och föreläsare för att förstå förståelsen av miljömässiga, ekonomiska och andra faktorer som går in i resurshantering. Kandidater som väljer den professionella vägen kan arbeta för statliga eller ideella organisationer som bevarandeförvaltare. Dessa chefer hjälper till att utforma program för att distribuera naturresurser på rätt sätt.

Universiteten runt om i världen erbjuder magisterexamen i resurshantering. Utsiktsstudenter kan studera vid lokala universitet, i ett annat land eller från sina egna hem med online-program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.