Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 41 Masterexamina i Revision 2023

41 Master Program i Revision 2023

overview

Revision är ett kärnområde för redovisningsfrågor disciplinen (även med tillämpningar inom områdena kvalitet, energi och vatten, bevarande och projektledning) behandlar utvärderingen av ett företag, projekt, produkt eller organisation. Utexaminerade från Master i revision program kommer att ha grundläggande kunskaper och färdigheter grunden för att arbeta analysera konton, system eller individer inom den offentliga eller privata sektorn. Den teoretiska och praktiska kunnande ingjutit i Master of Revision program är särskilt relevant i dag i den nuvarande globaliserade ekonomin, där noggrann utvärdering och öppen kommunikation spelar en betydande roll.

Master i revision program finns på universitet och handelshögskolor i Frankrike, Tyskland, Island, Luxemburg, Marocko, Spanien och Sverige.Program typiskt senaste ett till två år och ofta kulminerar i ett examensarbete som visar på studentens 's förståelse av kärnmaterial och förmåga att genomföra effektiva auditeringstekniker. Program kan erbjudas på engelska, tyska, spanska, franska eller andra språk världen, så kunskaper i undervisningsspråket är nödvändigt. Universitet och institutioner kräver också att de sökande att behärska i Revision program också har en kandidatexamen eller motsvarande examen, vilket kan behöva vara i ett närliggande område (t.ex. Business, finans, redovisning, förvaltning eller annat).

Om du är intresserad av att lära mer om hur du kan tjäna en Master i revision och ta nästa steg mot en givande karriär, bara rulla ned och klicka för att läsa mer, idag!

read_more

filters

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i ekonomi
 • Revision
fields_of_study
 • Studier i ekonomi (41)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format