Keystone logo

1 Master Program i Rysk litteratur 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Litteratur
 • Rysk litteratur
Studiefält
 • Humaniorastudier (1)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Master Program i Rysk litteratur

  I allmänhet är en magisterexamen tjänat genom att fylla två års heltids avancerade studier. Vissa har en forskningsinriktning, medan andra bygger på studentens akademiska kompetens. I båda fallen sätter en magisterexamen studenter bortsett från dem med lägre utbildning.

  Du kanske vill veta, vad är en Master i rysk litteratur? Ett sådant program är inriktat på både prosa och poesi Eurasien som det var nativt skrivet i ryska språket. Studenterna kommer att analysera skrifter både klassiska och moderna, och lära sig deras betydelse i den totala kulturlandskapet i regionen.

  Ryssland är ett land vid korsningen av öst och väst. Den avslappnade observatören kan finna vissa begrepp svårt att förstå, såsom politik i före detta Sovjetunionen och Ryssland komplicerade förhållandet med andra moderna nationer.Men djupa studier i sin litteratur öppnar studenten upp till ett rikt socialt, ekonomisk och religiös historia som har format landet och dess folk som vi känner den. Med hjälp av masterprogrammet i den ryska litteraturen, studenter stärka sin läs- och skrivkunskaper i både ryska och engelska.

  Kostnaderna tenderar att vara måttlig, och beroende på universitetet, kan vissa kurser att erbjudas på nätet. För att beräkna programmets kostnader, måste du leta upp aktuell undervisning och avgifter för institutionen på ditt intresse.

  Några som komplett forskarutbildning i rysk litteratur går vidare till att arbeta som översättare och tolkar. Regeringen och nyhetsorganisationer anställa några kandidater, medan andra arbeta självständigt. Några få arbete som diplomater, inom ambassader eller kulturella centra. Akademiker som har starka tekniska färdigheter kan arbeta med lokalisering av användargränssnitt och lärande innehåll till ryska.De som är intresserade i undervisningen kan fungera som high school eller college instruktörer.

  Studenter som har en kandidatexamen uppmuntras att ansöka om inträde i en forskarutbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.