Keystone logo

4 Master Program i Ryska 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Språk
 • Ryska
Studiefält
 • Språk (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Ryska

  Studenter som har en grundutbildning och vill fortsätta sina studier kan välja att fortsätta en masterexamen. Detta program kan fortsätta eleverns allmänna kunskaper inom sitt område eller fokusera sina studier på ett visst område.

  Vad är en mästare på ryska? I denna läroplan utvecklar eleverna en djupare kunskap om Ryssland, dess politik och dess folk. Ett program kan fokusera på ett eller alla områden relaterade till regering, ekonomi, historia, kultur och litteratur och antropologi-sociologi. Vissa program kräver en högre språkkunnighet än andra. Specifika klasser kan omfatta internationella frågor, avancerade språkstudier, ryska och östeuropeiska historia, statsvetenskap, geografi, rysk konst och kultur och religion. Vissa program kan kräva att eleverna utvecklar uppsats eller forskningsprojekt.

  Det finns många fördelar med att driva den här graden eftersom studenter utvecklar en mängd färdigheter som hjälper dem både professionellt och personligt. Några av dessa inkluderar kommunikation, kulturell förståelse och förmåga att lösa komplexa problem.

  Kostnaden är ofta en angelägenhet när eleverna överväger att genomföra denna examen. Vissa program tar två år, medan andra tar längre tid, så det kan vara en stor faktor. Att utforska ett antal skolor runt om i världen kan hjälpa till att hitta en som är överkomlig.

  Att ha en examen på ryska kan förbereda individer för ett antal olika karriärer. Vissa kräver ytterligare utbildning och kunskap, medan andra jobb direkt hänför sig till studieområdet. Några vanliga jobbtitlar är ryska ambassadör, internationell advokat, tolk och översättare, historiker, diplomat, kulturrådgivare, civilarbetare, doktor, professor, resebyrå, FN-officer, filmforskare, underrättelsetjänsteman och språkforskare.

  Du kan hitta den perfekta skolan just nu, oavsett om det är online eller utomlands. Använd vår databas för att söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.