Keystone logo

24 Master Program i Säkerhet 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Säkerhet
Studiefält
 • Teknologistudier (24)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Säkerhet

   Studenter som bedriver en magisterexamen kan ha bakgrund i olika områden. Denna grad visar kunskap i en studerandes utvalda studieområde och kan potentiellt förbättra arbetsutsikterna.

   Vad är en mästare i säkerhet? Master i säkerhetsprogram förbereder personer för roller i brottsförebyggande, informationssäkerhet, riskbedömning och krishantering. Tvärtvetenskapligt kan studenter välja att fokusera på ämnen som sträcker sig från forskning och politik till framväxande teknikbaserade lösningar. Kursen kan omfatta ämnen som bästa metoder för hemlandsäkerhet, kritisk infrastruktur, säkerhet för cyber-säkerhet, straffrättsliga och sårbarhetsbedömningar / riskanalyser.

   En mästare i säkerhet ger studenterna värdefulla färdigheter som ledarskap, beredskap och potentiell hotidentifiering. Att få en magisterexamen i detta ämne är en utmärkt steg för underexaminerare som vill specialisera sig i säkerhetsstudier och kan hjälpa yrkesverksamma att förbättra sin CV.

   Vanligtvis kräver två till fem år att slutföra, kostnaden för en Master i säkerhet beror på den specifika institutionen och programmen som erbjuds. Det finns många inhemska och internationella program att välja mellan, så det är viktigt att sökandena utför grundlig forskning innan de går till en skola.

   En civilingenjör kan leda till karriär inom ett brett spektrum av branscher, inklusive både den privata och den offentliga sektorn. Studenter kan välja att specialisera sig i fysisk eller cybersäkerhet samt förvaltning och administration. Kandidater med teknikbaserade grader är i hög efterfrågan på positioner som informationssäkerhetsanalytiker, nätverkssäkerhetschef, IT-ingenjör och UI-designer. Personer som föredrar hands-on roller kan fungera som säkerhetsvakter eller chefer, transportsäkerhetsskärmar, akuthanteringsdirektörer, säkerhetsforskare eller riskkonsulter.

   Det finns ett brett utbud av Master i säkerhetsprogram över hela världen. Fjärrlärningsmoduler har gjort det enklare för studenterna att genomföra en examen på ett flexibelt schema och få en internationell utbildning. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.