Keystone logo

25 Master Program i Säkerhetsorganisation 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Ingenjörsstudier
 • Säkerhetsteknik
 • Säkerhetsorganisation
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (25)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Säkerhetsorganisation

  Magisterexamen är avancerade, eller examen, grader. De representerar vanligtvis avslutad 12 till 18 college kurser. Studenterna måste ha genomgått en grundexamen innan du ansöker till ett av dessa program. Modern teknik har gett bättre tillgång till dessa program, så att yrkesverksamma, liksom studenter, kan dra nytta av att främja sin utbildning.

  Vad är en Master i Safety Engineering? Dessa program omfattar vanligtvis ämnen såsom säkerhetsteknik, miljörisker och problem, risker på arbetsplatsen och ergonomi, och därmed sammanhängande frågor. Många av dessa program innehåller en viss mängd praktiska arbetet i läroplanen. Ämnesområden som omfattas av dessa utbildningar kan innefatta ergonomi, arbetarskydd, miljöriskbedömning, och biomekanisk teknik. Kurser kan utvecklas i enlighet med de normer som fastställts av NIOSH (NIOSH).

  De kunskaper intjänade under denna examen program kommer att hjälpa akademiker sätta principerna för säkerhetsteknik till god användning. Akademiker har utvecklat en förtrogenhet med många tekniska tillämpningar som är relevanta för en balanserad användning av principer och praxis säkerhet. Vissa program erbjuds som distansutbildning program.

  Med tillgång till programmet i på campus inställningar och på distans plattformar, kan studenter från hela världen att hitta ett alternativ för deras behov. Kostnaderna för deltagande i detta program kan variera från plats till plats. För exakt undervisning och avgift information kontakta skolor direkt.

  Efter att ha avslutat en Master i Safety Engineering, utexaminerade tenderar att njuta av jobbtillväxten och positiva utsikter, särskilt som oro för arbetssäkerhet växer. De årliga lön för akademiker inom detta område tenderar att vara mycket konkurrenskraftig och önskvärd.Några av de vanligaste befattningar inkluderar arbetsmiljöingenjörer, arbetsskydd ingenjörer och produktskyddsingenjörer. Karriärmöjligheter kan också hittas med inrikes säkerhet, gruv säkerhetsteknik, och kollision tekniska företag, till exempel.

  Det finns många riktningar som du kan bedriva en magisterexamen i detta område. Bestämma vilken väg du vill fortsätta och sedan söka efter program nedan och kontakta upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.