Keystone logo

92 Master Program i Säkerhetsteknik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Ingenjörsstudier
 • Säkerhetsteknik
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (92)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Säkerhetsteknik

  Tjänar en master (MA) är ett utbildningsresultat som kan ta cirka två år för att tjäna, efter att ha tagit en kandidatexamen. Samtidigt tjäna en mästare tar gott om tid och hårt arbete, kan det löna sig i form av bättre utsikter till arbete, högre inkomster karriär, och förbättrade färdigheter och kunskaper som endast kan erhållas genom ett avancerat utbildningsprogram.

  Vad är en MA i Safety Engineering? Klasser i det här masterprogrammet täcker ämnen såsom systemet och arbetarskydd, miljöriskbedömning, riskanalys, statistik och industrihygien. Dessa klasser hjälpa eleverna lära sig att utveckla lämpliga säkerhetsprotokoll, hur man designar säkra produkter, och hur man ska genomföra förebyggande åtgärder för att undvika risker. Vissa masterprogram möjliggöra valbara kurser, där eleverna kan vidta för att ytterligare finslipa sina specialiserade kunskaper och färdigheter inom säkerhetstekniska området.

  Akademiker med en magisterexamen i säkerhetstekniken tenderar att vara extremt motiverade individer som också är utmärkta kritiska tänkare och mycket detalj orienterad, med exceptionella förmåga att lösa problem. Dessa färdigheter och förmågor hjälpa studenter att vara oumbärliga anställda på arbetsplatsen.

  Kostnaden för att tjäna en master kan skilja sig för varje individ och beror på en mängd olika faktorer, såsom hur lång tid det tar att få en examen liksom platsen för skolan. För detta och andra skäl, uppmuntras eleverna att forska potentiella skolor så att de är fullt informerade om de potentiella kostnaderna för sin examen.

  Individer som tjänar sitt MA i Safety Engineering kan välja att arbeta som arbetsmiljö specialister eller tekniker, tekniska chefer och ingenjörer hälsa och säkerhet, för antingen offentliga eller privata ingenjörsbyråer.Andra personer kan också välja att arbeta för regeringen, övervakning och hantering av säkerheten och tillförlitligheten hos byggprojekt, eller så kan de välja att driva sin egen säkerhet ingenjörsfirma.

  Samtidigt tjäna en magisterexamen kan ta år att slutföra, det finns ingen bättre tid att komma igång än just nu. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.