Keystone logo

2 Master Program i Sakprosaskrivande 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Kompositionstudier
  • Sakprosaskrivande
Studiefält
  • Humaniorastudier (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Master Program i Sakprosaskrivande

För många studenter är slutförandet av en kandidatexamen bara en stege till högre mål. Att få en magisterexamen kan öppna dörren för fler karriärmöjligheter genom att kvalificera studenter som experter inom sitt valfria område.

Vad är en Master i Nonfiction Writing? Det är ett program som är utformat för att ge eleverna en djupare förståelse för hantverket av att skriva genom att erbjuda kurser som täcker en mängd olika icke-fiktiva skrivstilar, t.ex. teknisk, standardkopia eller till och med kreativa historier baserade på verkliga erfarenheter. Eleverna kan lära sig att utveckla en distinkt skriftlig röst och anpassa sig till olika stilar av icke-fiktivt skrivande.

Studenter som erhåller en examen i frivilligskrivning kan få flera viktiga färdigheter som kan hjälpa till vidare med sin karriär. Kreativt tänkande och organisatoriska färdigheter är viktiga för alla författare, vilket möjliggör unikt uttryck och prosa som flyter smidigt. Studenter kan också odla bra tidskursförmåga.

Eftersom många skolor erbjuder klasser både personligen och online, finns det ingen enda kostnad för en magisterexamen. Varje universitet har sina egna avgifter, så det är bäst att skola undersöka skolorna för att de ska kunna möta studenternas mål.

Studenter som har ett solidt grepp om mekaniken för frivilligskrivning har en nästan oändlig mängd olika jobb tillgängliga för dem. Vissa väljer att vara egenföretagare, medan andra föredrar att vara copywriters för ett företag. Många kan driva karriärer som tekniska författare. Vissa går in i reklamfältet, använder sina kunskaper för att hjälpa till med marknadsföring och andra blir rese- eller affärsförfattare, arbetar för företag och skapar broschyrer och arbetsrelaterade dokument.

Många universitet finner att erbjudande online klasser samt alternativ på campus ger studenterna den flexibilitet de behöver för att balansera skolan med sina personliga liv. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.