Keystone logo

1 Master Program i Samhällskunskap 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Statsvetenskap
  • Samhällskunskap
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Program i Samhällskunskap

En magisterexamen är ett alternativ för studenter som tidigare fått en grundutbildning. Att erhålla graden tillåter individer att kalla sig en expert på deras område. Det är också vanligtvis en förutsättning att tjäna en doktorsexamen.

Vad är en civilingenjör? En civilingenjör involverar de praktiska och politiska aspekterna av medborgarskap. Detta inkluderar civila lagar och koder, medborgarnas uppgifter och politisk eller etisk tradition. Studenter kan ta kurser i interkulturell och internationell kommunikation, digitala samhällen, barn och internationell utveckling, regional planering, stadsförnyelse och religiösa studier, bland många andra. Dessa kurser är ofta utformade för att lära studenten inte bara om lokal samhällsbyggnad men hur medborgarskap påverkar regeringar runt om i världen.

Personer som tjänar en doktorsexamen i samhällsvetenskap lär ofta sig många färdigheter som hjälper dem i sin karriär och i vardagen. Studenter kan lära sig att hantera sin tid och sina projekt samt hur man skapar budgetar för de projekten. Andra färdigheter som lärs ut är ledarskap, kritiskt tänkande och offentligt talande, öppnar dörren till fler karriärmöjligheter.

Kostnaden för att tjäna en magisterexamen i samhällslivet beror på flera faktorer, inklusive vilken skola studenten går och där den skolan är belägen. Antalet kredittimmar som krävs är också faktorer i kostnaden.

Personer som tjänar en examen i samhällskunskap kommer sannolikt att kunna välja från ett brett utbud av karriärvägar. Studenter kan gå in i lag, social service ledning, offentlig förvaltning, politik eller PR. Vanliga jobb inkluderar medlare, samhällsorganisationschefer och stadsplanerare, som alla använder social organisation och regering för att driva dagordningar som är viktiga för sina samhällen. Vissa studenter kan välja att tjäna en doktorand och sedan springa för politiskt kontor.

Lärande institutioner runt om i världen kan erbjuda program inom samhällsvetenskap eller liknande områden. Många erbjuder också online kurser för dem som behöver mer flexibilitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.