Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 9 Masterexamina i Samhällsplanering 2023/2024

9 Master Program i Samhällsplanering 2023/2024

Översikt

En magisterexamen är en forskarutbildning som erkänner eleverna för excelling i sina valda akademiska områden med koncentrerade kunskapsbyggande kurser. Programmen kräver vanligtvis en till två års studier för att slutföra.

Vad är en master i regional planering? Dessa program gör det möjligt för eleverna att bygga vidare på sin konceptuella förståelse av markanvändningsstudier och ledarskap för karriärer som regionala eller stadsplanerare i kommersiella miljöer. Studenter har möjlighet att förstå hur stads- och regionalplanering har en verklig inverkan på invånarnas välbefinnande, och lär sig hur man arbetar med andra proffs på förbättringsprojekt. Kursens ämnen kan omfatta ekonomi, design, juridik, hälsa och säkerhet, budgetplanering, miljöstudier och infrastruktur. Inträde kan kräva tidigare avslutande av kurser eller kandidatexamen i relevanta ämnen som ekonomi, matematik och geografi.

Att slutföra en master i regional planering kan erbjuda många användbara fördelar. Studenterna kan lära sig värdefulla organisatoriska, kommunikations- och ledarskapsfärdigheter som är nödvändiga för framgångsrika karriärer, konkurrenskraftiga löner och personlig karaktärsbyggande.

Kostnaden för att ta ett program kan variera beroende på varje institutions placering. Projektiva studenter uppmanas att kontakta specifika skolor som erbjuder sitt önskade program för ytterligare information om kostnader och andra krav.

Studenter kan förvänta sig att utnyttja en regional planering grad i en mängd givande karriärer. Potentiella positioner som bidrar till att växa och förbättra samhällen är stads- och regionalplanerare, samhällsutvecklare, bostadsförvaltare, tjänstemän, statliga tjänstemän, byggnadsinspektörer, landskapsarkitekter, fastighetsmäklare, utvecklingsmätare och miljöansvariga. Regionala planerare arbetar ofta bland olika aspekter av ett samhälle, inklusive kommuner, politiska organisationer, miljöbyråer och medicinska centra.

Det finns många internationella och flexibla deltidskursalternativ för att tillgodose alla typer av studenter. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Arkitekturstudier
 • Samhällsplanering
Studiefält
 • Arkitekturstudier (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat