Keystone logo

12 Master Program i Samhällsvetenskap Socialt arbete Samhällstjänst 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Socialt arbete
  • Samhällstjänst
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Samhällsvetenskap Socialt arbete Samhällstjänst

Studenter kan utöka sin karriärmöjlighet med en magisterexamen. Den intensiva studien av ett visst fält kan ge akademiker den extra kanten på arbetsplatsen. En magisterexamen är också vanligtvis en nödvändig stegningssteg för dem som bedriver doktorsarbete eller vissa studier.

Vad är en mästare i gemenskapstjänsten? Programmet lär i allmänhet mänskligt beteende, social rättvisa och socialpolitik analys. Studenter kan studera globala hälsoproblem, miljö rättvisa, samhällsbaserad utveckling, inhemska rättigheter och socialt arbete. Frivilliga möjligheter kan vara tillgängliga för studenter att utöka sin kunskap och färdigheter. Kursarbetet kan luta sig mot mer humanitärt arbete eller socialt arbete beroende på studentens och programmets intressen. De flesta elever kompletterar programmen i ett till två års studier.

Ett samhällstjänstutbildningsprogram kan utnyttja användbara färdigheter. Forskningsfärdigheter och effektiva ledarskapstekniker kan gynna samhället och studenten i hans eller hennes arbete. Möjligheten att hantera individuella skillnader kan gynna arbetsplatsfunktion samt interpersonella relationer.

Kostnaden för en magisterexamen varierar mellan institutionerna. Innan du går till ett program, undersök institutionen, examensplan och avgifter. Kursbelastningen, platsen och andra faktorer kan påverka kostnaden.

En mästare i gemenskapstjänsten kan förbereda studenterna för positioner som arbetar som samhällsutvecklare, ideella direktörer och statsanalytiker. Ställningar i socialt arbete kan vara tillgängliga både nationellt och internationellt, eftersom det är ett växande område som behöver kvalificerade personer. Kandidater har arbetat i utländska tjänster, diplomatiska tjänster och företagssektorn. Det medicinska fältet erbjuder potentiella arbetstillfällen, till exempel wellnessprogramchef och utredningsdirektör. Studenter kan också använda graden för att gå in i ledande och ledande roller.

Gemenskapens tjänsteutbildning kräver ofta hands-on nedsänkning. Studenter kan välja mellan möjligheter runt om i världen eller flexibla online kurser. Börja sökningen till ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.