Keystone logo

27 Master Program i Yrkesstudier Samhällsvetenskap 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Yrkesstudier
 • Samhällsvetenskap
Studiefält
 • Yrkesstudier (27)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Yrkesstudier Samhällsvetenskap

  Med många ingångsnivå jobb idag kräver en kandidatexamen vid minimum, kan en professionell magisterexamen visa sig vara mycket fördelaktigt. Oavsett om du är frisk av grundutbildning skolan eller funderar på att avancera inom ditt valda område, skulle en professionell magisterexamen ger dig precis i kanten du behöver i den framväxande arbetsmarknaden.

  Vissa kanske undrar, "Vad är en professionell Master i Social Science?" Det är ett utbildningsprogram som utbildar individer på aktuella begrepp och politik inom samhällsvetenskap och humaniora och förbereder individer att tillämpa sådana begrepp inom näringslivet, nationellt eller internationellt . Efter genomgången av programmet, studenter har möjlighet att tillämpa sociala koncept med framgång i arbetet med att utveckla företagets affärer i sociala frågor.

  Med en sådan grad programstudenter inte bara lära sig de begrepp som handlar om koncentration, men de också få nyckelaffärs kunskap och erfarenhet.Dessa aspekter kan tillämpas i många olika scenarier, öppnar möjligheter för akademiker att bedriva ett antal olika karriärvägar.

  Kostnaden för examen varierar från skola till skola. Olika faktorer såsom platsen för skolan, den genomsnittliga kostnaden för att delta i viss institution, och om du studerar personligen eller på nätet alla spela en roll i att bestämma priset.

  En professionell Master i Social Science förbereder individer att utmärka sig i positioner som behandlar samhällsvetenskap, inklusive statliga roller, ideella organisationer och professionella företag. Personer med sådan utbildning kan också besluta att filial ut i andra områden såsom gästfrihet eller jobb där de behandlar nära med kundrelationer. Vissa individer kan också välja att gå in i affärer för sig själva och bli en konsult eller entreprenör för en mängd av de ovannämnda företagen.

  När du har valt din examen är det viktigt att välja den bästa skolan för just din situation. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.