Keystone logo

1 Master Program i Biovetenskap Bioteknik Sensorisk vetenskap 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Biovetenskap
  • Bioteknik
  • Sensorisk vetenskap
Studiefält
  • Biovetenskap (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Program i Biovetenskap Bioteknik Sensorisk vetenskap

Om du älskar forskning och du älskar mat, sedan en Master i Sensory Science kan vara rätt för dig. Inte bara kan du få en bättre förståelse för hur människor upplever mat genom sinnena, men många olika karriär och utbildnings dörrar kan snabbt öppna för dig när du full dina studier.

Vad är en Master i Sensory Science? Det är ett program för studie som fokuserar på hur människor använder sina sinnen när de interagerar med mat. Studier tenderar att fokusera på lukt, smak och känsel. Kurser kan omfatta en rad ämnen, inklusive sensoriska tekniker och utvärdering, psyko och konsumentkunskap. Utöver de ordinarie kurserna krävs, är studenter oftast förväntas slutföra sina alldeles egna forskningsprojekt innan examen. I vissa fall tar forskningsprojektet majoriteten av studien. Program varar vanligtvis ett år.

Fördelarna med att studera sensorik är många.Eleverna får en bättre förståelse för hur människor upplever mat så att bättre marknadsföra produkter till konsumenter. Det öppnar också många karriärdörrar internationellt, eftersom många livsmedel och forskningsföretag över hela världen är intresserade av akademiker i detta område.

Kostnaden för en Master i Sensory Science beror till stor del på var studenter väljer att studera och huruvida de skriva in sig i ett eller två-årigt program. Andra faktorer, såsom boende, mat och transporter, bör övervägas om att studera på campus. Forskning ditt program väl förstå alla kostnader.

Det finns många unika karriärmöjligheter när du väljer att studera sensorik. Utexaminerade av programmet kanske kan arbeta med forskning med inriktning på livsmedelsutveckling, marknadsföring och sensorisk teknik. Livsmedelsföretag och även statliga forskningsanläggningar kan anställa studenter med en Master i Sensory Science. Slutföra denna grad kan också leda eleverna att bedriva vidareutbildning i en forskarutbildning.

Studenter kan oftast ansöka direkt till någon av studierna på campus eller distans. Du behöver förmodligen en avskrift från din tidigare skola för ansökan. En intervju kan krävas också. För mer information, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.