Keystone logo

21 Master Program i Själavård 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Teologi
 • Själavård
Studiefält
 • Humaniorastudier (21)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Själavård

  En student driver vanligtvis en magisterexamen efter en fyraårig examen från en Bachelor of Arts eller Bachelor of Science program. Med denna typ av avancerade studier, kommer individen ha ytterligare karriärmöjligheter inom det valda området med framskjutna positioner som i allmänhet kommer att erbjuda högre löner.

  Vad är en Master i Pastoral Care? En Master i Pastoral Care ger studenterna en fördjupad studie som fokuserar på vilken typ av själavård, insatser och utbildning. Med en grundlig koncentration av teologisk reflektion, kommer graden ge studenterna kompetens att betjäna vissa populationer med integration av psykologi och teologi. Detta kommer att öka deras effektivitet till församlingar och andra som de kan tjäna. Det ger också studenterna läroplan som omfattar praktik och teori av departement.

  Akademiker som får denna typ av examen kommer att gynnas av att förvärva en omfattande studie i kombination av religiösa studier, etik och själavård att gälla för alla aspekter av sina karriärer. Individer kommer också att öka sina befintliga kommunikations kompetens att arbeta med ett brett spektrum av människor i olika miljöer, från kyrkor till sjukhus.

  Kostnaderna för denna typ av examen kommer att variera kraftigt beroende på valet av universitetet. Faktorer som avgör de finansiella kostnader ingår plats, studier och varaktigheten av graden. Det tar vanligtvis från en till tre år att slutföra.

  Möjligheterna för en individ som får en Master i Själavård karriär befinner sig i olika sektorer. Positioner kan inkludera en pastor i en kyrka församling, en kaplan på ett sjukhus eller en minister som arbetar som konsult för ungdomar, äldre eller andra områden av kliniskt arbete.Jobben fokuseras kring departement med integrationen av psykologi och andlighet.

  Program med fokus i själavården finns i många länder runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.