Keystone logo

22 Master Program i Studier i management Sjöfartsledning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i management
 • Sjöfartsledning
Studiefält
 • Studier i management (22)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Studier i management Sjöfartsledning

  En kandidatexamen är en indikation på att en student har fått djup kunskap om sitt eller hennes valda ämnesområde. Denna examen är avsedd att tjänas efter en kandidatexamen, och kräver i allmänhet ungefär två år att slutföra.

  Så precis vad är en Master i Maritime Management? Det här studiet omfattar ledarskap, riktning och administration inom ett marint sammanhang. Studenter kan lära sig allt om frakt, resursutvinning, fiske och andra industrier. De kan omfatta kommersiella, juridiska, praktiska och ekonomiska aspekter av sjöfartsindustrin, samt förebyggande av olyckor och riskhantering. Vissa program hanterar också grunderna i företagsledningen, vilket hjälper eleverna att bli effektiva ledare inom sin valda bransch.

  De som förfogar över maritima förvaltningsprogram får ofta ett antal fördelar med att göra det.För en strävan efter en magisterexamen kan studenterna lära sig viktiga färdigheter som kritiskt tänkande, problemlösning och kommunikation. För en annan kan dessa program ge en djup kunskapsbas som kan vara till nytta under en maritim karriär.

  Kostnaden för en examen i detta område kan bero på en rad olika faktorer. Noggrann ekonomisk forskning bör genomföras före registrering i någon institution. Några faktorer som bör beaktas är materiella priser, avgifter, totalundervisning och resor eller levnadskostnader.

  Studerande som slutför en maritiem managementexamen kan kunna arbeta i ett brett spektrum av potentiella roller. De skulle kunna bli administratörer, planerare, chefer, konsulter eller analytiker för rederier och andra organisationer inom sjöfartsindustrin. De kan också bli maritima specialister inom större företag. Vissa akademiker bestämmer sig själv för att starta eget företag.

  Är du intresserad av att bedriva en mästare i maritim ledning? Vår databas kan hjälpa dig att komma igång. Sök bara efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.