Keystone logo

29 Master Program i Scenkonst Teatervetenskap Skådespelarutbildning 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Scenkonst
  • Teatervetenskap
  • Skådespelarutbildning
Studiefält
  • Scenkonst (29)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Scenkonst Teatervetenskap Skådespelarutbildning

Bryta in film eller scenen agerar är ofta svårt, även när du har fått lämplig utbildning. Genom att föra en Master i Acting, kan eleverna finslipa sina skådespelartalanger och bättre förbereda för en karriär som arbetar med professionella produktioner.

Vad är en Master i tf? Det är ett studieprogram som innebär lärande och mastetekniker som överför att agera på scen, i film eller på tv. Förutom att agera tekniker, studenter tenderar att studera verksamheten i film och teater, manus analys, etapp rörelse och tal. Den en-till-två-årigt program ofta kulminerar i en presentation av elevfilmer eller levande verkande presentationer. Innan du antagen till ett program, kanske blivande studenter måste visa sina skådespelartalanger framför en panel.

Tjänar en Master i tf är ofta en spännande upplevelse för studenter. Fördelarna är bland annat ofta unika möjligheter att arbeta på elevernas scenen och filmprojekt, samt ett ben upp i en konkurrensutsatt bransch.

Kostnaden för att tjäna en magisterexamen i skådespeleri varierar beroende på institutionen och längden på programmet. Det kan finnas avgifter för material för film eller scenproduktioner samt. Eleverna uppmuntras att noggrant undersöka sitt program i valet för att förstå kostnaderna.

En magisterexamen i skådespeleri kan hjälpa lanserings eleverna mot karriärer på professionella scener som Broadway. Många akademiker tycker också jobb som produktionsassistenter för TV- och filmregissörer. Tillförordnad är ett konkurrensutsatt område, och även om inte varje elev skulle göra ett framträdande på skärmen, det finns många olika bakom kulisserna-karriärer tillgängliga med scen, tv och filmproduktioner. Vissa elever kan även föra en doktorsexamen och vill undervisa agera vid universitet och andra utbildningsinstitutioner.

Efter att ha avslutat en kandidatexamen i ett närliggande område, kan eleverna brukar ansöka direkt till ett program.Även om vissa kurser kan vara tillgängliga på nätet, kommer sannolikt att behöva fyllas på ett campus. En presentation av skådespelartalanger kan också vara nödvändig innan acceptans. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.