Keystone logo

3 Master Program i Skönhetsindustrin 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Kosmetologi
 • Skönhetsindustrin
Studiefält
 • Kosmetologi (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Skönhetsindustrin

  En magisterexamen ger avancerad undervisning i ett ämnesområde som omfattar mer specifik kunskap, forskning och analystekniker, och affärsmannaskap. En magisterexamen fokuserar typiskt på en aspekt av en allmän studieområde, vilket gör examen en expert som är kvalificerad för positioner i högre instans.

  Vad är en Master i skönhetsindustrin? Denna grad fokuserar på expertis hår, naglar och hudvård. Eleverna lär sig ofta om instrument och tekniker för kroppsvård, liksom kemin inblandad i att tillämpa produkter på huden och håret. Bakteriologi lärs ut i programmet så att eleverna förstår vikten av hygien för att förhindra infektion på arbetsplatsen. Eftersom detta är en avancerad examen, eleverna lär sig också om ledningsmetoder, affärsplaner och budgetar, kundservice och statliga regleringar.

  Med en magisterexamen i skönhetsindustrin, eleverna inte bara njuta av en högre lön och en position högre instans, men ofta också gå in i affärer för sig själva. Denna industri växer och bra chefer är alltid populära.

  De kurser tar ungefär ett år att slutföra, men eleverna kan också behöva ha arbetslivserfarenhet som ett krav för examen. Eleverna ska undersöka flera skolor att lära sig mer om avgifter och kursscheman så att du kan hitta den som passar bäst för dig.

  Med en magisterexamen i skönhetsindustrin, akademiker hantera ofta skönhetssalonger, som ansvarar för den dagliga driften av hela anläggningen. Kundservice och tillfredsställelse är nyckeln för kosmetologer, frisörer, talang medel, produktdesigners och utvecklare, säljare och andra i skönhetsindustrin, delegera uppgifter till anställda i rätt mängder och enligt deras kompetensnivå, medan arbetsnormer upprätthålls.Många akademiker utforma arbetsscheman och hålla dig uppdaterad på alla hälsoföreskrifter.

  För att ta reda mer om vilka program som finns inom skönhetsindustrin, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.