Keystone logo

7 Master Program i Skatterätt 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i juridik
 • Handelsrättsliga studier
 • Skatterätt
Studiefält
 • Studier i juridik (7)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Skatterätt

  En magisterexamen är ett önskvärt spår för många studenter intresserade av karriärspecifik träning. Medan grundutbildningen ofta är omfattande, ger examensbevis som en mästare den utbildning som krävs för ett visst yrke.

  Studenter som har juridiska intressen kan undra vad som är en mästare i skattelagen. Magisterexamen i skattelagen utforskar det komplicerade problemet med beskattning. Vissa program fokuserar på skattelagstiftningen i ett visst land eller geografiskt område, medan andra har ett mer internationellt fokus. Sådana grader kan erbjudas som jurist eller som juridisk jurist.

  En viktig fördel med att slutföra en magisterexamen i skattelagstiftningen är förmågan att förstå beskattning som den gäller inom en rad omständigheter. Dessutom kommer akademiker att få färdigheter att undersöka och analysera skattelagar och skriva officiella handlingar och memorandum relaterade till frågan.

  Masterprogram i skattelagstiftning tar vanligen mellan ett till två år att slutföra. Kostnaderna för programmet varierar beroende på var kursen är avslutad.

  En masterexamen i skattelagen är allmänt menad för advokater eller etablerade skattesekreterare som vill expandera sin kunskap, färdigheter och övning. Graden kan förbereda akademiker för att få officiell licensgivning att utöva som skattekonsulent eller rådgivare. Dessa yrkesverksamma arbetar med privatpersoner eller företagsenheter på ett brett spektrum av skattefrågor, inklusive inkomst- och fastighetsskatt. Beroende på omfattningen av utbildningen kan elever som slutar på grundnivå skattelagsprogram fungera som konsulter för myndigheter eller som politiker för att skriva och genomföra bredare skattesystem.

  Skatter är lika säkra som döden i alla delar av världen, och skatteprogrammen kan också hittas globalt. Många program erbjuds helt online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.