Keystone logo

10 Master Program i Skeppsbyggnadskonst 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Ingenjörsstudier
 • Marinteknik
 • Skeppsbyggnadskonst
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (10)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Skeppsbyggnadskonst

  En mästare 's examen följer i allmänhet efter slutförandet av en grundexamen examen. Kräver tre till fyra år att slutföra, masterprogram examen 's består typiskt av en blandning av kurser och forskningsprojekt. En mästare 's avhandling krävs i allmänhet under det sista året av studien.

  Individer som överväger en avancerad examen i teknik eller fartygsdesign kan fråga, "Vad är en Master i Naval Architecture? " Generellt består av avancerade studier i vetenskapen om fartygsdesign, inklusive modellering och testning, samt en grundlig förståelse relaterade principer som fluiddynamik, en mästare 's examen i skeppsbyggnad förbereder eleverna för framgång i maritima industrin positioner.

  Bland fördelarna med att ta en Master i Naval Architecture har avancerad kompetens i färdigheter och kunskaper som rör havsfartyg och strukturer.Vissa elever bedriva en master 's examen i skeppsbyggnad som förberedelse för doktorandstudier i ett närliggande område.

  Kostnaden för en Master i Naval Architecture examen vid olika universitet runt om i världen varierar beroende på vilken del av världen och särskilt land där programmet erbjuds. Mer detaljerad information om förväntade kostnader för undervisning och kostnader finns från skolorna i listan nedan.

  Karriärmöjligheter inom design, tillverkning och drift av fartyg havet för en lyckad elev av en Master i Naval Architecture programmet även positioner i statliga myndigheter och sjöförsvar i länder runt om i världen. Sjöfartsindustrin karriärer allt från design och konstruktion till drift och underhåll av havsfartyg och strukturer av alla slag. Den överlägsna kunskap och avancerad utbildning av en framgångsrik Master i Naval Architecture är efterfrågad till konkurrenskraftiga löner inom många områden i världen.

  Program för en Master i Naval Architecture examen, inklusive specialspår och andra unika områden för forskning och studier, erbjuds på universitet runt om i världen. Det är lätt att lära sig mer om specifika erbjudanden på skolor som erbjuder en skeppsbyggnad mästare 's examen. Helt enkelt söka efter programmet nedan, och kontakta upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.