Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 44 Masterexamina i Skoladministrationen 2023/2024

44 Master Program i Skoladministrationen 2023/2024

Översikt

För studenter som vill fördjupa sin utbildning och anpassa sina färdigheter, är en magisterexamen en vanlig väg. Beroende på program och universitet kan denna avancerade examen erhållas om ett till tre år och kan slutföras lokalt eller på distans.

Vad är en master i skoladministrationen och vad innebär det? Denna grad kan förbereda eleverna att leda morgondagens skolor genom att ge en stark bakgrund i de etiska, juridiska och bästa metoderna för utbildning. Vanligtvis innebär en del av examensplanen att man arbetar i reella skoldistrikt som är partner med universitetets program där studenterna får praktisk erfarenhet av att skapa stödjande och framgångsrika skolmiljöer. Eleverna fördjupas i skolans värld, eftersom de studerar ämnen som undervisningsmetoder, pedagogisk teknik och ledarskapsstrategier, samtidigt som de får praktisk, verklig erfarenhet.

Studenter som fullföljer sina examina är i allmänhet beredda att leda skolor och utbildningsprogram över hela världen. Studenter kan få möjlighet att stödja en mångsidig inlärningsmiljö, bedöma och förbättra studentprestanda och utveckla kritiska ledarskapsförmågor. Dessa kvalifikationer utarbetar inte bara akademiker för avancerad utbildnings karriär men kan vidareutveckla personlig utveckling också.

Försöker man budget för en magisterexamen? Det finns en mängd olika faktorer att tänka på, varav många kommer att förändras mellan program. Du bör kontakta de önskade skolans rekryteringskontor för detaljerad information om undervisning och avgifter.

Flera karriärvägar kan vara tillgängliga för studenter med stark bakgrund i skoladministrationen. Kandidater kan fortsätta att fylla roller som skolans chefer, universitetsregistratorer, skolsuperintendenter, instruktionsprogramkoordinatorer och många andra positioner inom både privat och offentlig utbildning. Ytterligare möjligheter till anställning kan omfatta industrier som pedagogiska medier, utbildningsföretag och företagsutbildning.

Stig upp karriärpotentialen och få viktiga färdigheter med en master i skoladministrationen. Oavsett om det är lokalt eller på distans finns det ett universitet som kan tillgodose dina specifika mål och utbildningsbehov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Pedagogik
  • Pedagogiskt ledarskap
  • Skoladministrationen
Studiefält
  • Pedagogik (44)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat