Keystone logo

19 Master Program i Social historia 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Historia
  • Social historia
Studiefält
  • Humaniorastudier (19)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Social historia

För studenter som vill expandera sin kompetens inom sitt valda område och vara berättigade till mer prestigefyllda karriärmöjligheter kan det vara svaret att erhålla en magisterexamen. Denna typ av examen är tillgänglig för studenter som har en kandidatexamen.

Vad är en mästare i social historia? Denna typ av examen ger eleverna expertkunskap om olika samhällen och kulturella skillnader mellan dem. Kurser kan omfatta olika religioner, samhällsförväntningar eller kulturella tullar. Varje klass är typiskt utformad för att utforska samtida samhällen i djupet och hjälpa eleverna att utveckla en större förståelse och uppskattning av kulturell mångfald. Ett fast grepp om social historia kan hjälpa eleverna att bättre förstå dagens sociala frågor.

En examen i social historia kan hjälpa studenter att få vissa färdigheter som kan leda till en större mängd högbetalande jobb i framtiden. Studenter kan utveckla stora analytiska färdigheter som kan hjälpa till vidare med sin karriär, och de kan utveckla viktiga problemlösningsmöjligheter och kommunikationsförmåga som är användbara i livet.

Det kan ta var som helst från ett till tre år för att erhålla en mästare i socialhistoria. Kostnaden varierar från skolan till skolan. Varaktigheten och platsen för programmet kan påverka priset, så det är bäst att kontakta universitet för en noggrann uppskattning.

Personer med en examen i socialhistoria kan hitta jobb på många områden. Ett antal studenter väljer att bli lärare, medan andra föredrar jobb som forskare. Vissa bestämmer sig för att bedriva karriär som historiker, arbetar i ett bibliotek eller ett museum. Vissa studenter hittar jobb som tjänstemän, och andra arbetar med humanitära grupper. Även en karriär i politik eller ett jobb som journalist kan vara alternativ för många studenter.

För att ge studenter över hela världen tillgång till mastersprogram har många universitet börjat erbjuda online-klasser tillsammans med dem på campus. Online klasser ger eleverna större flexibilitet med sina scheman. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.