Keystone logo

23 Master Program i Socialantropologi 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Samhällsvetenskap
 • Antropologi
 • Socialantropologi
Studiefält
 • Samhällsvetenskap (23)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Socialantropologi

  Magisterexamina finns för att tillåta studenter som redan har uppnått en nivå av professionell expertis inom ett område för vidareutveckling av denna kompetens. Programmen förstärker och undervisar kärnkompetenser som definierar ledarskap och beslutsfattande erfarenhet som är nödvändig för framsteg inom området.

  Vad är en mästare i socialantropologi? Det är en avancerad examen som bygger på kärnkännedom om antropologi som uppnåtts i ett grundutbildningsprogram med specifika kurser i moderna samhällen och sociala tillvägagångssätt för att förstå mänsklig natur. Dess fokus ligger oftast starkt på att förstå sociala vetenskapliga metoder snarare än anatomi eller arkeologi, och dess metoder tillämpas oftare på samtida samhällen, i stället för isolerade populationer och historiska sociala situationer.

  Studenter i dessa examensprogram kan lära sig att förstå människans interaktion bättre, identifiera de krafter som påverkar det och tydligt kommunicera sina tankar mot andra. Dessa färdigheter berikar livs- och karriärupplevelser direkt genom att tillhandahålla en verktygslåda för att uttrycka samband mellan sociala styrkor och mänskligt beteende.

  Det finns ingen kostnad för examensprogram inom social antropologi. Det beror på att kurserna tenderar att variera från plats till plats. I allmänhet kan ett magisterprogram ta två till tre års heltidsstudie för att slutföra, vilket gör det lätt att förutse undervisningskostnaderna efter att ha tittat på skolor.

  Sociala antropologins kandidater är i efterfrågan på positioner som lokala myndighetsmän i många länder. De drivs också ofta av välgörenhetsorganisationer för positioner som tjänstemän i ideella företag. Internationella organisationer anställer också antropologiska kandidater för internationell assistansarbetare positioner. Det är inte ovanligt att arbetstagare inom dessa områden får erfarenhet som hjälparbetare innan de också stiger till tjänstemän.

  Att hitta ett program som passar varje elevs behov börjar med en sökning som håller alternativen öppen. Titta på online- och tegelstenskolor och undersök dina internationella alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.