Keystone logo

40 Master Program i Socialpolitik 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Studier i juridik
  • Politik
  • Socialpolitik
Studiefält
  • Studier i juridik (40)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Socialpolitik

Efter att ha fått en grundutbildning som en kandidatexamen bestämmer många individer att fortsätta sin utbildning genom att delta i ett forskarutbildningsprogram. Dessa program, som vanligtvis varar mellan ett och tre år, är färdiga när studenten erhåller tillräckligt med krediter för att få en magisterexamen.

Vad är en mästare i socialpolitik? Denna grad är att föredra för personer som vill hjälpa missgynnade grupper som minoriteter eller äldre. Eleverna lär sig om de psykiska, emotionella, fysiska och yttre problem som påverkar folket i dessa grupper. Typiska kurser är att undervisa individer om socio-juridisk utveckling, psykiska problem, avancerade forskningsmetoder och trender och framsteg inom socialt arbete och samhällsomsorg. Studenter får också utbildning om fattigdom, statistisk analys, flyktingar, fysisk hälsa och mer. De kan fokusera på specialiserade studier om de föredras.

Studenter som tjänar en examen i socialpolitiken får ofta både kvalitativa och kvantitativa färdigheter. De kan lära sig att analysera problem inom ett samhälle och utveckla lösningar för dem. Andra färdigheter individer kan avancera med informationsteknik, ledning och psykologi. Eleverna kan finna att med dessa förmågor kan de flytta upp företagsstegen snabbare än några av sina kamrater.

Varje land och varje inlärningsinstitut inom det tar olika kostnader för att få en examen i barnpsykologi. Kostnaden beror också på hur länge studenterna deltar i programmet och huruvida de kvalificerar sig till stipendier eller stipendier.

Ett brett utbud av karriärer är tillgängliga för personer som har en mästare i socialpolitiken. I politiken kan akademiker arbeta som politiska forskare. Ledningsjobb kan vara tillgängliga i form av övervakning av samhällsorganisationer eller sociala serviceprogram. Vissa akademiker kan fortsätta att bli lärare på gymnasier, junior högskolor eller högskolor runt om i världen. Regeringsorganisationerna anlitar också konsulter för att analysera världssaker och resa till andra länder.

Kurser i socialpolitik finns på olika inlärningsinstitutioner över hela världen och online. Studenter kan överväga online-lärande för ett mer flexibelt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.