Keystone logo

23 Master Program i Spanska 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Språk
 • Spanska
Studiefält
 • Språk (23)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Spanska

   En magisterexamen är avsedd för intjäning efter avslutad kandidatexamen. Generellt kräver de ungefär två år att slutföra och kan hjälpa en elev att få en mycket stark förståelse för ett visst ämnesområde. Dessa kurser kan erbjudas på ett flertal olika områden.

   Men exakt vad är en mästare på spanska? Denna typ av program är utformat för att lära studenterna om ett av de mest talade språk i världen. Studenter kan ta kurser som är utformade för att förbättra sina läs-, skriv-, tal- och lyssningsförmåga på spanska, med målet att förbättra sina kommunikativa förmågor på dessa språk. Andra ämnen som omfattas kan innefatta spansktalande lands kultur och tull, liksom deras historia, politik och sociala frågor. Vissa program ger eleverna chansen att studera översättning eller tolkning, medan andra kan fokusera på de språkliga principer som spanska bygger på.

   De som tjänar en magisterexamen på spanska kan upptäcka många fördelar med att göra det. Eleverna kan ofta förbättra sin förmåga att kommunicera på mer än ett språk, vilket kan vara användbart i många potentiella karriärer. Att studera ett språk kan också förbättra studentens kulturella känslighet och interpersonella färdigheter, vilka båda är användbara på den globala arbetsplatsen.

   Kostnaden för en Master i spanska kan variera kraftigt, beroende på strukturen för varje enskilt program. Studenter som vill ha mer detaljerad finansiell information bör kontakta den valda institutionen.

   En examen på spanska kan tillåta studenter att arbeta i ett antal olika karriärer, särskilt de med en internationell komponent. Studenter kan kunna bli översättare, tolkar eller språkanalytiker; Ett annat alternativ är att bli en språkvärdare som studerar spanska.Kandidater kan också bli lärare, undervisa spanska till icke-modersmål eller lära sig ett annat språk till spanska talare.

   Det finns många alternativ tillgängliga för denna typ av examen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.