Keystone logo

16 Master Program i Spatial Science 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Naturvetenskap
 • Geografi
 • Spatial Science
Studiefält
 • Naturvetenskap (16)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Spatial Science

  Ökad kunskap är nyckeln till karriär framgång, vilket är varför så många elever väljer att bedriva en Master i Spatial Science. Detta ämnesområde gör eleverna att skapa en förståelse för rumsliga relationer via avancerade kurser och erbjuder även vägledning om hur man tillämpa sådana begrepp för världen i stort.

  &nbsp

  Vad är en Master i Fysisk vetenskap? Detta program ger grunderna i fysisk planering för användning i många olika områden och branscher. Studier tur skapa strategier för hållbar rumslig design samtidigt engagera eleverna i förvaltningen av livsmiljöer. Klasser beröra även på dagens teknik används inom området, vilket kan inkludera kartprogram och andra geografiska informationssystem.

  &nbsp

  Berörda om miljöfrågor Eleverna hittar erhålla en examen i rumslig vetenskap en unik, uppfyller företaget.Denna kunskapsbas kan tillämpas inom många olika branscher i arbetsplatser över hela världen, så att eleverna möjlighet att söka arbete varhelst de finner lämpligt.

  &nbsp

  Undervisning priset kan variera från skola till skola, vilket är varför det 's viktigt för studenter att avgöra om en viss institution uppfyller deras befintliga behov. Detta kan åstadkommas genom att grundligt forska en potentiell skola innan några slutgiltiga beslut.

  &nbsp

  För studenter på jakt efter en givande och meningsfull karriär, kan en examen i rumslig vetenskap erbjuder en mängd olika berikande arbetstillfällen. Spatial vetenskap akademiker kan säkra positioner i lantmäteri, ingenjörs infrastruktur, prospektering och gruvdrift, och kartografi. De som besitter sådana examina kan välja att arbeta för ett specifikt företag eller få anställning som konsult för en rad olika organisationer och projekt.Karriärmöjligheter omfattar den offentliga och privata sektorn, samt pedagogiska roller i den akademiska världen.

  &nbsp

  Tack vare nätet kurser gjorts tillgängliga av ett antal lärosäten, kan eleverna över hela världen tillgång till de resurser som krävs för att säkra en karriär precis rätt för dem. Detta är särskilt viktigt för dem som inte kan regelbundet delta i lektioner samt alla som söker en mer flexibel skola schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.