Keystone logo

3 Master Program i Designstudier Mediedesign Specialeffekter 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Designstudier
  • Mediedesign
  • Specialeffekter
Studiefält
  • Designstudier (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Designstudier Mediedesign Specialeffekter

Efter att ha fullgjort en kandidatexamen och tjänar en grad vill många studenter fortsätta sin utbildning och bli experter inom sitt valfria område. Att få en magisterexamen kan ge studenterna spännande karriärmöjligheter som de inte skulle ha utan examen.

Vad är en mästare i speciella effekter? Detta program ger eleverna specialkunskaper om filmskapningsindustrin. Studenter kan ta kurser om redigering, grafisk design eller digitala effekter. Kurser hjälper eleverna att utveckla en djupare förståelse för hur man skapar fantastiska specialeffekter i film, med hjälp av sådana tekniker som modeller, kostymer och datorgrafik utan att förlora den grundläggande historien.

Studenter som deltar i ett masterprogram för specialeffekter kan utveckla flera viktiga färdigheter som kan hjälpa dem att lyckas i framtida jobb och hjälpa dem i sitt personliga liv. De väsentliga datakunskaper och kreativa tänkande eleverna kan utvecklas kan leda till högre betalande jobb i framtiden. Problemlösningsförmåga kan också odlas och kan hjälpa eleverna att lyckas i livet.

En Master i Special Effects kan ta upp till flera år att slutföra, och priserna varierar beroende på skolan. Det är bäst för studenter att kontakta skolor av intresse direkt för att undervisningskostnaderna kan skilja sig drastiskt. Faktorer som plats och varaktighet kan också påverka priset på programmet.

Studenter med examen i specialeffekter kan få tillgång till många spännande karriärer. Många väljer karriär som specialtekniker, medan vissa jobbar som multimediaartister. Majoriteten av personer som har specialeffekter arbetar i film- eller tv-branschen, men det finns många olika specialiteter att välja mellan, t.ex. stuntkoordinator eller filmdirektör.

För att möta den globala efterfrågan på tillgängliga klasser erbjuder många universitet klasser både online och personligen, vilket ger studenterna möjlighet att skapa egna scheman. För att hitta en skola som passar dina behov, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.