Keystone logo

6 Master Program i Spelifiering 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Pedagogik
 • Utbildningsteknik
 • Spelifiering
Studiefält
 • Pedagogik (6)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Spelifiering

  Studenter som har fullgjort en grundutbildning kan välja att vidareutbilda sig genom att arbeta på magisterexamen, antingen från samma högskola eller en annan institution. En magisterexamen kan ge möjlighet att ytterligare specialisera sig inom ett föredraget studieområde.

  Vad är en Master i Gamification? Det här studiet kan omfatta att designa och bygga interaktiva videospel, tillämpa maskininlärning och integrera artificiell intelligens när det gäller spel, 3D-spelutveckling och programmering av mobila appar. Många elever fokuserar också på hur man tillämpar spelningsbegrepp och teorier till andra typer av program, inklusive barn- och vuxenutbildning eller beteendemodifikation, för att ge en mer givande och effektiv användarupplevelse.

  Kandidater lär sig ofta programmering på ett flertal språk samtidigt som de vänder sig till spel i en karriär. De kan också lära sig att ta komplexa träningskoncept och tolka dem i en spelmiljö för att stärka engagemang och behållning. Kritiskt tänkande och problemlösande färdigheter kan honas medan man bedriver denna examen.

  Kostnaden för att få en magisterexamen varierar ofta beroende på programlängden, universitetets placering och om programmet levereras personligen eller online. Antalet klasser som behövs för att examinera kan påverka den totala kostnaden.

  Kandidater kan hitta givande karriärer som spelbyggnadsingenjörer, antingen för en studio eller genom att självständigt driva sina egna företag. Programvaruföretag kan anställa akademiker som digitala konstruktörer eller huvudproduktschefer för att utveckla spel eller lägga till spelfunktioner i sina befintliga program. De som är intresserade av träning kan arbeta som en lärande erfarenhetskonsult med utbildningsföretag av vilken storlek som helst för att översätta träning till en spelmiljö för både barn och vuxna. Kandidater kan också bli avdelnings- eller produktchefer för artificiell intelligens eller maskininlärningsavdelningar vid högteknologiska företag eller för myndigheter inklusive militära organisationer.

  Fullständiga eller deltids avancerade gamifieringsstudier kan vara tillgängliga antingen online eller på plats vid universitet som är specialiserade på detta givande fält. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.