Keystone logo

8 Master Program i Sport och motionsstudier Sportstudier Sportinstruktion 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Sport och motionsstudier
  • Sportstudier
  • Sportinstruktion
Studiefält
  • Sport och motionsstudier (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sport och motionsstudier Sportstudier Sportinstruktion

En masterexamen är en doktorandbeteckning som kräver att en grundutbildning genomförs före ansökan. Att ha en masterexamen innebär att individen har visat en avancerad kunskap om ett specifikt studieområde.

Vad är en Master of Sport Instruction? Idrottsinstruktion hör till kategorierna idrottstrening, idrottshantering och sportstudier. De flesta program förbereder dig för att möta kraven på ledande individuella och lagsporter på alla nivåer. På masternivå kommer du med största sannolikhet att introduceras till en avancerad förståelse av tränings- och ledarskapstekniker, sportfärdigheter, mänsklig mental och fysisk utveckling och aktuella tekniska framsteg inom idrottsutvärdering.

En ovärderlig färdighet du kan få genom att slutföra ett sportinstruktionsprogram är hur man motiverar andra mot självförbättring. Du kan troligtvis få ledarskapsförmåga såväl som förmågan att lösa problem.Dessa färdigheter förbereder dig för avancerad karriär inom och från sportbranschen.

Idrottsinstruktions- och coaching-grader erbjuds på högskolor och universitet över hela världen. Du kan till och med tjäna en magisterexamen online. Beroende på plats och längd av programmet kan kostnaderna variera mycket. Kontakta skolan efter eget val för mer exakt information om undervisning och avgifter.

Genom att tjäna en mästare på sportinstruktion kan du kvalificera dig till idrottsutbildning på utbildningsinstitutioner där du arbetar med barn i olika åldrar, eller du kanske föredrar en mer övergripande ställning som sportadministratör. Idrottsförvaltare säkerställer idrottsorganisationernas smidiga funktion. Det finns också möjlighet att bli en motionfysiolog där du kommer att fokusera på hur kroppen svarar på träning och träning.

Att tjäna en högre nivå kräver engagemang och disciplin.Online mastergradsprogram i idrottsinstruktion gör att du kan fortsätta din utbildning medan du lyfter en familj eller tjänar. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.