Keystone logo

47 Master Program i Sportstudier 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Sport och motionsstudier
  • Sportstudier
Studiefält
  • Sport och motionsstudier (47)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Sportstudier

För att erhålla en masterexamen måste du visa att du har behärskat ditt ämnesområde. När du har avslutat din grundutbildning, är en magisterexamen bara en av de alternativ som finns tillgängliga för dig.

Vad är en master i sportstudier? Det är studien av motion och sport med målet att förbereda eleverna att träna på högskolanivå. Denna grad tenderar att ge en stark grund i sportadministration, ledning och ekonomi. Du kanske introduceras till forskningsmetoder och tekniker som tillämpas på friidrott och sportvetenskap och kommer sannolikt att få en förståelse för coachingteori och strategier. Du kan till och med bli bekant med aktuella problem och juridiska aspekter av sportutbildning och -ledning.

Du kan lära dig många ledarskapsförmågor, som att delegera och motivera, i ett program för sportstudier som kan leda till roller i förvaltningen.Att förstå de enskilda idrottarnas individuella behov kan ge dig möjlighet att bättre förstå andras individuella behov i ditt liv.

Kostnaden för studieavgifter varierar kraftigt mellan universitet. Postgraduate grader kommer i många former och storlekar. När du hittar ett program som intresserar dig, kontakta admissionskontoret för mer information.

Att erhålla en magisterexamen i idrottsstudier skiljer dig från andra individer i idrottsbranschen på grund av den avancerade studien, vilket kan leda till jobb inom många områden inom sportbranschen, från ledning till PR till försäljning. Du kan till och med fortsätta att vara chef för ett större idrottslag eller bedriva karriär i undervisning där du kan få möjlighet att coacha en mängd olika idrottslag. Denna grad öppnar också dörrar till jobb i idrottsförvaltningen.

Om du redan har ett jobb som betalar räkningarna kan det vara omöjligt att bedriva en doktorsexamen.Internet har gjort det möjligt för universiteten över hela världen att erbjuda online-magisterexamensprogram som låter dig passa högre utbildning i ditt liv. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.