Keystone logo

82 Master Program i Sportvetenskap 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Sport och motionsstudier
 • Sportvetenskap
Studiefält
 • Sport och motionsstudier (82)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Sportvetenskap

  En mästare 's examen är ofta ett naturligt nästa steg i utvecklingen av många karriärer som ger akademiker med större intjäningspotential och rörlighet uppåt inom sitt område av val.

  Vad är en Master i Sports Science? Denna avancerade grad kan innebära en mängd olika saker, beroende på inriktning ett individuellt program. I stora drag, idrottsvetenskap grader fokus på avancerade vetenskapliga begrepp relaterade till sport och biologi eller evidensbaserad utbildning. Detta kan inkludera idrottsmedicin, specialiserade grader i rörelsevetenskap och skadeförebyggande, och även coaching psykologi program. Consulting individuella program för att lära sig mer om sina fokusområden för studier kommer att berätta mer.

  Den vetenskapliga förståelsen av den mänskliga kroppen har en mängd olika tillämpningar till en karriär inom idrott, både för idrottare och för bussar, vilket gör en utbildning i idrottsvetenskap viktigt för alla som arbetar med människor i dessa roller.Genom att förstå evidensbaserade metoder för att utvärdera prestanda, säkerhet och riskhantering, eleverna är bättre på att hjälpa idrottare att nå och upprätthålla topprestanda under hela sin karriär.

  Kostnader för program i idrottsvetenskap är mycket varierande och beror både på plats i programmet. Det kan också variera på grund av mängden av hands-on laboratorievetenskap i läroplanen, eftersom det ofta betydande avgifter och andra relaterade kostnader. Om du vill veta mer om kostnaderna för idrottsvetenskap program, är det bäst att forska enskilda skolor.

  Karriär i idrottsvetenskap finns främst inom coaching och utbildning, och de kan innehålla någon roll som passar in i dessa kategorier. De som uppnår avancerade grader i ämnet gör vanligtvis upp den högsta nivån av coaching och utbilda personal, och deras erfarenhet bygger, kan de bli mycket eftertraktade av större idrottsorganisationer på de professionella och kollegiala nivåer.De tenderar också att vara vanliga i organisatoriska positioner inom skolåldern athletic program och andra former av sport utbildning.

  Idrottsvetenskap är ett växande område och internationella möjligheter för studier är tillgängliga från en rad olika universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.