Keystone logo

47 Master Program i Pedagogik Undervisning Språkundervisning 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Pedagogik
  • Undervisning
  • Språkundervisning
Studiefält
  • Pedagogik (47)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Pedagogik Undervisning Språkundervisning

En magisterexamen är vanligtvis ett flerårigt program med inriktning mot ett visst ämne. Dessa program används ofta som en förfining av kandidatexamen, och som sådan tenderar de att kräva att sökande har slutfört en grundutbildning.

Vad är en master i språkundervisning? Dessa utbildningskurser tenderar att fokusera på undervisning i främmande språk. Det finns många certifieringar också tillgängliga för potentiella främmande språklärare, och dessa kurser hålls vanligtvis på en mycket högre akademisk nivå, som ofta äger rum under två till tre år. Studenter kan förvänta sig att möta klasser som engagerar sig i omfattande forskning samt de som främjar utveckling av praktiska pedagogiska färdigheter. Vanliga kurser inkluderar testdesign, yrkesutövning, pedagogik och utbildning av andra lärare. Dessa kurser är vanligtvis tillgängliga på en rad olika institutioner, både online och i klassiska klassrumsformat.

Man kan förvänta sig att resa utomlands efter examen från ett sådant program, om man önskar, eftersom kunskapen som erhålls i dessa kurser oftast är inriktad på undervisning i utlandet. Färdigheter som erhålls i grundskolan, som att hålla ett schema, göra tidsgränser och visa upp för möten, är ofta kännetecken för framgång i alla satsningar.

Undersök undervisningskostnaderna vid flera institutioner innan du går vidare med ansökningar. Skalan av din investering kommer sannolikt att variera från en institution eller utbildningsanläggning till nästa.

Efter att ha erhållit en master i språkundervisning kan en doktorand fortsätta att bli akademisk forskare, skoladministratör eller främmande språklärare. Forskare använder ofta sin kunskap och organisatoriska färdigheter för att undersöka och lösa problem i utbildningen. Administratörer kan leda skolor eller instruera medlärare. Lärarna själva reser ofta runt om i världen för att instruera studenter i språk.

Processen att hitta ett program är vanligtvis ganska omfattande, så börja så snart som är praktiskt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.