Keystone logo

67 Master Program i Stadsplanering 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Arkitekturstudier
 • Stadsplanering
Studiefält
 • Arkitekturstudier (67)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Stadsplanering

   Att tjäna en magisterexamen ger studenterna möjlighet att fördjupa sina kunskaper, färdigheter, erfarenheter och potentiella karriärer inom ett valt akademiskt fokus. De flesta forskarutbildningar tar vanligen ett till två år att slutföra.

   Vad är en master i stadsplanering? Dessa program är avsedda att utrusta studenter med nödvändiga färdigheter för utveckling och ledarskap karriär inom stadsplanering. Studenter kan ta kurser med inriktning på studier av offentliga utrymmen, kulturstudier, budgetplanering, juridiska frågor, miljöstudier, infrastruktur, design och arkitektur. Huvudmålet inom varje program är att bygga på mångfagliga stadsplaneringsfärdigheter som ska användas för hållbarhet i städerna i verkliga scenarier. Vissa program kan kräva förutsättningskurser eller kandidatexamen som ska fyllas i före anmälan.

   Studenter har möjlighet att uppleva många fördelar med att tjäna en examen. Att lära sig hur man ordentligt organiserar och planerar realistiska projekt, konfronterar eventuella problem och vägar som kan uppstå och kommunicera effektivt med andra är alla användbara färdigheter som kan tillämpas på möjliga karriärer och som vuxna som bidrar till samhället.

   Eftersom den geografiska platsen och kurslängden kan bero på varje institution kan kostnaden för varje program variera. Studenter som är intresserade av att starta ett program uppmuntras att kontakta skolorna efter eget val för ytterligare information.

   Det finns många möjliga karriärvägar att utforska med magisterexamen i stadsplanering. De senaste åren har det visat sig en ökning av relevanta jobb inom många branscher. Eleverna kan förvänta sig att hitta möjligheter som stadsplanerare, samhällsutvecklare, byggförvaltare, hållbarhetskonsulter, myndighetsansvariga, landskapsarkitekter och landmätare. Andra potentiella arbeten inkluderar transportplanerare, miljöförvaltare, fastighetsmäklare, naturresursförvaltare och historiska bevarandejänstemän.

   Internationella alternativ och boende för elever med upptagna scheman kan vara tillgängliga. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.