Keystone logo

3 Master Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Stillahavsstudier 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Områdesstudier
  • Stillahavsstudier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Master Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Stillahavsstudier

Den första nivån på forskarutbildning, en magisterexamen är vanligtvis endast uppnås när en student tjänar en kandidatexamen. De flesta mästers grader kräver mellan 12 och 18 college kurser att slutföra och ta ungefär två år. De som slutför kurserna kan fortsätta att vinna doktorsexamen.

Vad är en Master i Stillahavsområdet? Detta masterprogram ger eleverna de verktyg de behöver för att bli expert på regionala jordning och forskning. Den tvärvetenskapliga läroplanen lär sig vanligtvis studenterna om de asiatiska ländernas historia och litteratur. De kan också lära sig om kultur, affärer och politik. Individer kan önska sig att specialisera sig inom ett specifikt område som företags- eller humaniora och samhällsvetenskap. Språk, internationell politik och utvecklingshantering är bara ett urval av kurser som studenterna kan ta.

Kunskap om de asiatiska ländernas historia, kultur och politik är vanligtvis bara ett resultat för studenter som får en magisterexamen i Stillahavsstudier. Många lär sig hur man bedriver självständig forskning med hjälp av avancerade analysmetoder och hur man förvandlar nyfunna kunskaper till forskningsprojekt av hög kvalitet. Studenter kan också få kommunikationsförmåga som inkluderar aktivt lyssnande och skriftlig och muntlig kommunikation, och alla dessa färdigheter kan ge bättre anställningsmöjligheter och högre lön.

Kostnaden för att tjäna en examen i Stillahavsstudier beror ofta på hur länge studenten kommer att vara i programmet och om några bidrag eller stipendier är tillgängliga. Placeringen av högskolan eller universitetet och dess egen förutbestämda kostnad per kredittimme är också faktorer.

Stillahavsstudier kan ge kandidatexamen med tillräckliga färdigheter att de är berättigade till många karriärvägar. Kanske är det mest populära att arbeta som översättare eller tolk för brottsbekämpning, stora företag eller regeringen. Andra vägar individer kan välja bland annat finansiell rådgivning på asiatiska marknader, utländsk konsultation eller utländsk korrespondens. Regeringar och stora företag har ofta mest behov av personer med studier i Pacific Studies, även om vissa små företag och nystartade företag också kan erbjuda arbetstillfällen.

Eleverna kan välja att lära sig online eller fysiskt. Även om online-lärande är mer flexibelt, ger fysiska universitet också många fördelar. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.