Keystone logo

1 Master Program i Naturvetenskap Matematik Stokastik 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Naturvetenskap
  • Matematik
  • Stokastik
Studiefält
  • Naturvetenskap (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Program i Naturvetenskap Matematik Stokastik

Magisterexamina finns för att hjälpa yrkesverksamma att etablera sig genom förvärv av vissa centrala yrkeskompetenser. Det innebär att programmen bygger på informationen i grundutbildningen, förutsatt att deras kandidater kommer att ha större delen av den informationen som redan är etablerad i sin kunskapsbas.

Många som stöter på frasen för första gången undrar, "Vad är en mästare i stokastik?" Stokastik är en populär form av prediktiv modellering utifrån statistiska sannolikheter. Grader i stokastik tenderar att fokusera på sannolikhetsmodellering och statistik med ett brett utbud av applikationer, från företagsresurshantering och marknadsföring till katastrofprognos och akuthantering. Stokastiska processer kan utnyttja den stora mängd data som kan samlas in med modern teknik för att fördjupa sina förutsägelser.

Att driva en examen i stokastik innebär skärpning av kärnkompetens, såsom personlig organisation, kvantitativ resonemang och förmågan att extrapolera från ofullständiga data. Som ett resultat kan eleverna förbättra sin förståelse för styrkan och begränsningarna av prediktiv modellering och kan bättre kunna använda den på lämpligt sätt i professionella inställningar.

Kostnaderna för program varierar från plats till plats. De kan vara beroende av en mängd olika faktorer, bland annat om studenterna är närvarande i en tegelsten eller en online-skola, såväl som det land där studenter väljer att studera.

Karriär inom detta område kan vara lätt att hitta både inom affärs och finanssektorn. Det beror på att prediktiv modellering kan användas för allt från finansiell rådgivning till marknadsföringsstrategi. Det är särskilt populärt bland marknadsföringskonsulter, som specialiserar sig på att hjälpa företag att fungera mer effektivt på olika fronter. Stokastiska processer är också viktiga för logistiker och försörjningschefer, så kandidater som bedriver denna examen har ett antal framtida karriärmöjligheter.

Du hittar online stokastiska studieprogram på ett antal platser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.