Keystone logo

67 Master Program i Straffrättsligt förfarande 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i juridik
 • Straffrättsligt förfarande
Studiefält
 • Studier i juridik (67)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Straffrättsligt förfarande

  En magisterexamen är nästa nivå av utbildning studenter kan bedriva efter att ha erhållit en kandidatexamen och fungerar som en gateway till andra kandidatexamen möjligheter. Kurser undervisar mer specialiserad, fördjupad innehåll än grundkurser och kräver generellt en uppsatshandling.

  Vad är en master i brottmål? Detta examensarbete omfattar en intensiv studie av konstitutionell rätt, särskilt där fjärde och femte ändringar i Förenta staternas konstitution berörs. Vanligtvis kan lärare förvänta sig att delta i diskussioner om stående rättsfall och hur de relaterar till stående lagar för att skapa en bättre förståelse för det omgivande straffsystemet. Kurser är utformade för att hjälpa programdeltagarna att bedöma ett brett spektrum av situationer ur juridisk synvinkel med hjälp av olika sociologiska och psykologiska färdigheter och verktyg.

  Några av de färdigheter som eleverna kan förvänta sig att få genom hela utövandet av denna grad inkluderar starkare kritiska tänkande färdigheter, en bättre förståelse av juridiska frågor och övergripande bättre tidskompetens. Dessa kan hjälpa eleverna i sin framtida karriär och andra satsningar genom att ge dem de verktyg de behöver för att lyckas.

  Naturligtvis kommer byggandet av dessa färdigheter med en kostnad. Det är svårt att fastställa ett exakt pris för att genomföra en magisterexamen på detta område, eftersom studieavgifterna ändras från land till land och institution till institution, så det är avgörande för potentiella studenter att göra lite forskning på egen gång.

  Graduate-program är utformade för att hjälpa deltagare att få ett brett utbud av olika jobb inom straffrättsområdet. Exempelpositioner eleverna kan förvänta sig att hitta inom sitt område är brottslig paralegal, en handledare för samhällsuppdragsprojekt, brottsutredare, studentassistent och politiker. De som är intresserade av att bli domare kan också använda denna examen som utgångspunkt för högre utbildning.

  Studenter kan välja att genomföra en magisterexamen i straffprocess lokalt, online eller internationellt beroende på deras karriärmål, scheman och ekonomiska medel. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.