Keystone logo

1 Master Program i Studier i etnisk musik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Scenkonst
 • Musik
 • Studier i etnisk musik
Studiefält
 • Scenkonst (1)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  Master Program i Studier i etnisk musik

  En magisterexamen är en avancerad nivå som studenterna kan bedriva efter att ha fullgjort kraven på kandidatexamen. Att slutföra en examen är ett imponerande mål som gör det möjligt för individer att skaffa sig specialkunskap och högre arbetsplatser inom sitt valda område.

  Vad är en master i etnomusikologi? Denna grad tillåter kandidater att i stor utsträckning utforska musik i ett kulturellt sammanhang och fullt ut förstå musikens roll i samhället. Många skolor innehåller teoretiska, praktiska och kulturella komponenter i sina program. Forskare kan till exempel slutföra kurser om dans, teater, historia, lingvistik, psykologi, antropologi och kulturstudier. Examensarbetare kan också specialisera sig på musik och kultur i ett visst geografiskt område.

  En master i etnomusikologi kan hjälpa studenter att få stark kompetens inom en rad olika kompetensområden, till exempel organisation och tidshantering. Förutom en djupgående förståelse av musik kan individer också bli skickliga att engagera publiken genom kreativt uttryck.

  En mängd faktorer bestämmer kostnaden för att bedriva en master i etnomusikologi. Två av de största är längden på det valda programmet och dess läge. Det är bäst att nå ut till skolan för den senaste informationen om programkostnader.

  Musik är en konstant men ändå varierad del av samhället som människor interagerar med och engagerar sig på genom olika sätt. Som en följd av denna breda, ständigt föränderliga dynamik kan de som fyller en magisterexamen inom detta område utöva flera karriärvägar. En framgångsrik kandidat kan till exempel bli lärare, arbeta i ett museum eller hjälpa till med produktion av teaterföreställningar. Museumskonsulent, musikpedagog, kördirektör och kulturanalytiker är alla exempel på potentiella jobbtitlar.

  De som är intresserade av att genomföra en master i etnomusikologi kan hitta program över hela världen, både på campus och online. För att starta din masters examen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.