Keystone logo

1 Master Program i Studier i fattigdom 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Hållbarhetsstudier
 • Studier i social hållbarhet
 • Studier i fattigdom
Studiefält
 • Hållbarhetsstudier (1)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Master Program i Studier i fattigdom

  Att uppnå en magisterexamen kan öppna dörren till högre lönebanor med högsta ansvar. Medan förutsättningen är en kandidatexamen, tar mastergrad i sig bara ett till två år att slutföra.

  Vad är en master i fattigdomsstudier? Studenter som väljer att söka denna examen kan fokusera sin energi på kurser som täcker politik, social förändring, utvecklingsekonomi och många andra. För studenter som kanske vill analysera global utveckling och hur fattigdom är bunden, kan denna grad passa. Kurserna är ofta utformade för att hjälpa eleverna att förstå de utmaningar som följer med utvecklingsländerna och hur de kan klara av dessa utmaningar.

  Studerande som söker magisterexamen i fattigdomsstudier får tilldelas chansen att utveckla en ny social medvetenhet och en förståelse för hur man ska fungera bra med andra i en gruppansträngning, som båda kan hjälpa dem i såväl professionellt som personligt liv. Dessutom får de möjlighet att tänka kritiskt på världens ekonomiska problem genom en global lins.

  Kostnaden för en magisterexamen beror vanligtvis på var du befinner dig och vilken institution du planerar att delta i. Längden på studietiden är också faktorer i prissättningen.

  En examen i fattigdomsstudier kan förbereda studenterna för olika karriärmöjligheter inom ekonomi och social rättvisa. Med en magisterutbildning kan de komma in i karriärer som fattigdomsforskare. Forskare strävar efter att utveckla politik som kan mildra fattigdom genom att förstå faktorer som påverkar de fattiga. Dessutom kan examensinnehavare söka positioner som internationella sociala arbetstagare, hjälpa de mindre lyckliga globalt och arbeta med underlag för att minska fattigdomen och hantera samhällsproblem. På makronivå kan många hitta arbete som en samhällsutvecklare tilltalande. De kan vara inblandade i samhällsorganisation och social planering.

  Program som betonar fattigdomsstudier finns på många olika universitet. Om du inte bor tillräckligt nära kan online klasser vara för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.