Keystone logo

40 Master Program i Studier i social hållbarhet 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Hållbarhetsstudier
 • Studier i social hållbarhet
Studiefält
 • Hållbarhetsstudier (40)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Studier i social hållbarhet

  För att gå djupare in i ett ämne kan du eftersträva en magisterexamen efter att ha tjänat din kandidatexamen. Denna examen tar normalt två år att slutföra och innehåller avancerade ämnen som du ofta behöver studera självständigt.

  Så, vad är en mästare i socialt hållbarhetsstudier? Hållbarhet hänvisar till hur länge någonting kan gå och sociala hållbarhetsstudier ser på hur länge någonting kan bestå i en växande mänsklig befolkning. Detta inkluderar saker som medicin, mat och levande mark. Du kan förvänta dig att lära dig mer om klimatförändringar, markhantering och energiförbrukning. För att förbereda sig för denna examen, överväga att fylla i en företags-, ingenjörs- eller social struktur grad.

  Inom ett hållbarhetsprogram kan vissa färdigheter du kan lära dig deductiv resonemang, ledning och beslutsfattande. Med goda resonemang kan du optimera ditt dagliga liv medan ledning och beslutsfattande färdigheter hjälper dig att främja positiv förändring i en gruppinställning.

  Kostnaden för en magisterexamen beror på många saker, inklusive hur många kurser du kan ta online och var din valda skolan är belägen. Det är också viktigt att ta reda på vilken typ av bokkostnader och registreringsavgifter du ska betala. När du slutför din budget, dubbelkontrollera om det finns stipendier och annat ekonomiskt stöd tillgängligt.

  Arbetsgivare som anställer akademiker med en social hållbarhet examen inkluderar myndigheter, miljöskydd grupper och energi skapare. Dessa arbetsgivare vill ha någon som förstår hur resurser hanteras bäst i växande mänskliga populationer. Din kunskap om energisystem kan också användas när du är anställd i en lagstiftande kapacitet. För att bredda din arbetssökning, titta på företagens hållbarhet och teknologisektorn.

  På grund av ökningen av oro över global hållbarhet erbjuder fler skolor detta examen än någonsin tidigare. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.