Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 8 Masterexamina i Styling 2023/2024

8 Master Program i Styling 2023/2024

Översikt

Om du har ett öga för mode och en känsla för affärer, sedan en Master i Styling kan vara upp din gränd. Bygga bort av en grundexamen inom mode eller konst, kan denna utbildningen hjälpa lansera akademiker till framgångsrika modekarriär med ledande företag eller med film och TV.

Vad är en Master i Styling? Det är ett studieprogram som inte bara fokuserar på design och skapande av fantastiska kläder, utan även förvaltning och marknadsföring aspekt av att driva ett modebranschen. Studier innebär ofta att undersöka modekultur, konst och mode historia, och arbetar med modeföretag på begreppet planering och visuell strategi. Många program kräver också någon form av examensarbete under handledning av en mentor eller ett företag innan examen. Programmet varar normalt i två år.

Det finns många fördelar med att tjäna en magisterexamen i styling.Sådana program kan ge akademiker ett skarpt öga för att identifiera trender och även starta eget. Mode är en viktig del av reklam, teater, tv och film, som alla kan ge akademiker med framgångsrika karriärmöjligheter.

Kostnaderna för att tjäna en Master i Styling varierar beroende på var eleven planerar på att studera och längden på programmet. Eleverna kan också krävas att köpa programvara och material för klasser och projekt, som kan lägga till den slutliga kostnaden. Forskning ditt program väl för att avgöra hur mycket det kommer att kosta dig.

Akademiker med en magisterexamen i styling tenderar att gå vidare till arbete inom mode management. De kan ofta gå designerföretag eller ens lansera sin egen klädmärke. Andra karriärmöjligheter inkluderar positioner med modetidningar, social commerce, bloggar, och även produktions positioner med reklambyråer, filmer och TV.

Blivande studenter kan ha möjlighet att fylla i ansökningar på nätet och även slutföra vissa kurser på nätet, även om vissa projekt kan behöva fyllas på campus och personligen. För mer information, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Mode
 • Styling
Studiefält
 • Mode (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat