Keystone logo

23 Master Program i Styrande 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Statsvetenskap
  • Styrande
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (23)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Styrande

Stegsten mellan en kandidatexamen och en doktorsexamen, en magisterexamen är en doktorandutmärkelse som vanligtvis tar upp till tre år att slutföra. Studenter som når sitt mål att tjäna en mästare kan hitta att de har många fler möjligheter än de som inte gör det.

Vad är en mästare i regeringen? Denna grad ger i allmänhet studenter ett brett spektrum av kunskaper eftersom de lär sig att undersöka sociala institutioner, bland annat undersöka reformområdena och skapa förändringar inom samhället. Personer i programmet kan lära sig övning och teori om politik och policyutformning. Vissa lärande institutioner tillåter studenter att specialisera sig inom ett område som politisk kommunikation, säkerhetsstudier eller demokrati studier och styrelseformer.

Studenter som får en magisterexamen i regeringen lär sig ett brett spektrum av färdigheter, till exempel förmågan att identifiera och analysera problem och sedan skapa effektiva lösningar, vilket resulterar i välrundade individer som kan skapa konkurrenskraftiga CV. Många studenter har en stark kunskap om regering, ekonomi, statistik och policyanalys. Graden kan lära individer hur man talar effektivt offentligt, lyssna mer aktivt och bättre hantera sin tid.

Det finns inget bestämt antal för att beskriva kostnaden för att tjäna en examen i regeringen. Vanligtvis ställer varje inlärningsinstitut sitt eget pris per kredittimme, och varje land har sina egna lagar angående hur mycket en högskola kan debitera. Möjligheten till bidrag och stipendier kan också ändra priset.

Att tjäna en magisterexamen i regeringen ger en rad karriärvägar för akademiker. Vissa kan fortsätta att ta uppenbara karriärvägar, som att bli lobbyist eller ha ett politiskt kontor. Andra kan välja att arbeta som personalansvariga, ekonomer eller politiska forskare. Fortfarande kan andra välja att undervisa regeringen på gymnasieskolan eller på gymnasieskolan som lärare eller professorer. Oavsett om det gäller en offentlig myndighet, universitet eller privat företag eller företag, finns det många möjligheter.

Högskolor, universitet och andra postnära inlärningsinrättningar kan tillhandahålla regeringsrelaterade mastersprogram över hela världen. De som vill telecommute kan också delta i kurser online i många fall. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.